Άγρια ζώα «καταλαμβάνουν» τις πόλεις που ερήμωσαν από τον κορονοϊό
Μοιραστείτε το

Καθώς ο πλανήτης βρίσκεται σε κατάσταση καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι πόλεις δεν θυμίζουν σε τίποτα την εικόνα που είχαν πριν από λίγο καιρό. Στους άδειους δρόμους οι μόνοι που φαίνεται να κυκλοφορούν πια ελεύθερα είναι… τα άγρια ζώα!

Οι δρόμοι έχουν ερημώσει καθώς οι άνθρωποι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους και η κυκλοφορία των αυτοκινήτων έχει σταματήσει.

Ως αποτέλεσμα, τα ζώα άρχισαν να εμφανίζονται και να κυκλοφορούν ελεύθερα σε σημεία που μέχρι πρότινος δεν θα πλησίαζαν, λόγω της κοσμοσυρροής και της ηχορύπανσης.
Νεογέννητο τιγράκι πήρε το όνομα του από τον κορονοϊό
© Ruptly .
Νεογέννητο τιγράκι πήρε το όνομά του από τον κορονοϊό

Ελάφια, πούμα, σπάνια θηλαστικά κι ένα σωρό ζώα κάνουν την εμφάνισή τους σε μεγάλες πόλεις νιώθοντας ασφαλέστερα καθώς λείπει η ανθρώπινη δραστηριότητα.

Στο Λανντούντνό της Ουαλίας, ένα κοπάδι από περίπου 120 κατσίκες από το Κασμίρ, άρχισαν να περιφέρονται στην πόλη και να τσιμπολογούν από τους κήπους στην περιοχή.

Σε διάφορα σημεία της Ινδίας εμφανίστηκαν ελάφια μέσα στις πόλεις, άλλες φορές μεμονωμένα, άλλες φορές σε κοπάδια.

Στην πρωτεύουσα της Χιλής, Σαντιάγο, ένα άγριο πούμα εντοπίστηκε να τριγυρνά στους ερημωμένους λόγω της πανδημίας δρόμους, ενώ παράλληλα χιλιάδες ροζ μέδουσες εμφανίστηκαν στα νερά μίας έρημης παραλίας στο νησί Παλαουάν στις Φιλιππίνες.

Όπως φαίνεται, η άγρια φύση επιστρέφει…

Πηγή : sputniknews.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το