Άνδρας απείλησε και χτύπησε γυναίκα που τάϊζε αδέσποτα
Μοιραστείτε το

Σε μήνυση προχώρησε μια γυναίκα από την Καρδία Θεσσαλονίκης ισχυριζόμενη πως ένας άνδρας την απείλησε και τη χτύπησε γιατί φρόντιζε αδέσποτα ζώα.

Αφού απείλησε πως θα ρίξει φόλα σε όλα τα σκυλιά της γειτονιάς, ένας άνδρας καταγγέλλεται ότι χτύπησε μία γυναίκα που τα υπερασπίστηκε. Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή στην Καρδία Θεσσαλονίκης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr η γυναίκα έχει προχωρήσει ήδη σε μήνυση σε βάρος του.

Σύμφωνα με καταγγελία συγγενικού προσώπου της γυναίκας, ο άνδρας πέρασε με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της την ώρα που αυτή έβαζε νερό και τροφή σε μπολάκια για τα αδέσποτα της γειτονιάς και απείλησε ότι θα τους ρίξει φόλα.

Όπως αναφέρεται στην ίδια καταγγελία, η γυναίκα υπερασπίστηκε τα ζώα με τον άνδρα να απειλεί και την ίδια ενώ στη συνέχεια, όπως ισχυρίζεται η συγγενής της γυναίκας, ο άνδρας βγήκε από το αυτοκίνητο και χτύπησε τη γυναίκα στο κεφάλι και το πρόσωπο. Μάλιστα, στην ίδια καταγγελία σημειώνεται πως την έριξε κάτω και την παρέσυρε.

Η συγγενής της γυναίκας σημειώνει πως απευθύνθηκαν σε αστυνομικό τμήμα προκειμένου να προβούν σε μήνυση. «Τέτοιοι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι όχι μόνο για τα ζωάκια που δεν ενοχλούν κανέναν, αλλά ακόμα και για όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους όπου τα αγαπούν και τα προστατεύουν», τονίζει.

Πηγή : voria.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το