Έβγαλε έξω το σκύλο της για βόλτα και τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ
Μοιραστείτε το

Γυναίκα στη Ρωσία έβγαλε τον σκύλο της για βόλτα. Κάποια στιγμή συναντάει έναν κυνηγό, ο οποίος χωρίς λόγο και αφορμή σημαδεύει πυροβολεί και δολοφονεί εν ψυχρώ το σκυλί. Επίσης, οι φωτογραφίες ενός σκυλάκου, ο οποίος κάθεται σε μια γέφυρα της Κίνας, έχουν αυτές τις μέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας συγκίνηση.

Η γυναίκα έχει σοκαριστεί με αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια της και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που είδε. Σε ερώτηση που κατάφερε να ψελλίσει προς τον δολοφόνο του σκύλου της γιατί το έκανε, εκείνος της απάντησε κυνικά ότι νόμιζε πως το σκυλί της έκλεψε μια χήνα την οποία είχε πετύχει πριν από λίγο.

Το όνομα του κυνηγού όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία είναι Όλεγκ Ποταπόφ, ενώ η ιδιοκτήτρια του σκυλιού ονομάζεται Γιεκατερίνα Μοκχρόβα. Η Μοκχρόβα υπέβαλε μήνυση στον Όλεγκ για την πράξη του αυτή και το βίντεο που τράβηξε η φίλη της Μαρίνα και είναι αδιάσειστο στοιχείο. Μάλιστα μετά την αποτρόπαια πράξη του ακούγεται να φωνάζει στη γυναίκα «Μην κάνεις άλλο βήμα γιατί θα ρίξω και σε σένα».

Πηγή : athensmagazine.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το