Έκτακτη συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχματζίδη
Μοιραστείτε το

Έκτακτη συνάντηση πραγματοποιήσαμε σήμερα, (Ευάγγελος Αραμπατζής) μαζί με την κα Βούλα Τζάνου στον φίλο Δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ιωάννη Ταχματζίδη, ύστερα από πρόσκλησή του για την αντιμετώπιση του προβλήματος στο θέμα των αδέσποτων στην περιοχή του Δ. Λαγκαδά και τις γύρω περιοχές.

Ο κύριος Δήμαρχος αναγνώρισε στο πρόσωπο της κας Βούλα Τζάνου το θεάρεστο έργο το οποίο πραγματοποιεί εδώ και χρόνια. Ζήτησε την αμέριστη συμπαράστασή της στην επίλυση που χρόνια απασχολεί τον συγκεκριμένο Δήμο και η κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου.

  1. Ύστερα από πολύωρη συζήτηση δεσμευτήκαμε και εγώ προσωπικά και η κα Τζάνου να κινητοποιήσουμε όσους περισσότερους φίλους ζωόφιλους και μη ώστε όλοι μαζί να συμβάλουμε στο δύσκολο αυτό έργο.Θα πραγματοποιηθούν στειρώσεις αν όχι σε όλα στα περισσότερα αδέσποτα (αρσενικά – θηλυκά) τώρα που τρέχει ο διαγωνισμός μέσω του Δήμου στον συμβεβλημένο κτηνίατρο.
  2. Θα ελεγχθούν, αν όλα τα αδέσποτα είναι τσιπαρισμένα, εμβολιασμένα κτλ.
  3. Μόλις στεριωθούν και πραγματοποιηθεί η σχετική ιατρική περίθαλψη θα προχωρήσουμε σε συνεργασία πάντα με τον Δήμο (για όλα τα νόμιμα) σε υιοθεσίες αυτών.
  4. Ο έλεγχος της υιοθεσίας κάθε ζώου θα πραγματοποιείται από την κα Σοφία Αμανατίδου (και τους σχετικούς αρμόδιους φορείς του Δήμου), όπου θα ελέγχει με κάθε λεπτομέρεια το μέρος, τις συνθήκες και τον ενδιαφερόμενο κηδεμόνα. Θερμά ευχαριστούμε την κα Αμανατίδου για τη στήριξη στο τμήμα της υιοθεσίας.

Καλούμε και όλους εσάς οι οποίοι είστε πρόθυμοι να στηρίξετε αυτήν την προσπάθεια να συμμετέχετε μαζί μας στον αγώνα αυτό ώστε να σώσουμε όσες περισσότερες ψυχούλες μπορούμε σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.

Αναλυτικότερα πολύ σύντομα, εφόσον πραγματοποιήσουμε το σχετικό ραντεβού και με την αρμόδια Αντιδήμαρχο κα Άννα Σαρίκου για την όλη νόμιμη διαδικασία στα προαναφερθέντα.

Εν συνεχεία σχετικό κάλεσμα και αγώνας θα γίνει και για τα αδέσποτα της περιοχής του ΧΥΤΑ (Μαυροράχης – Λαγκαδά), όπου ο Πρόεδρος και φίλος αυτού κ. Μιχάλης Γεράνης είναι πρόθυμος να συμβάλει με κάθε τρόπο στην προσπάθεια αυτή.

Βούλα Τζάνου


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το