Έκφραση συμπαράστασης και καταδίκη της βίας στη Στροφυλιά από την Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.
Μοιραστείτε το

Έκφραση συμπαράστασης και καταδίκη της βίας στη Στροφυλιά, από την Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση.

Το Παράρτημα Δυτικής Ελλάδας της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.) καταδικάζει την αιματηρή επίθεση που δέχτηκαν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020, οι κ.κ. Κώστας Παπακωνσταντίνου εκπαιδευτικός, μέλος της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε., της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας και περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης «Οικολογική Δυτική Ελλάδα» και Κυριάκος Γαλάνης, σμήναρχος ε.α., μέλος της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας (ΟΙ.ΚΙ.ΠΑ) και εθελοντής στον Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Κοτυχίου-Στροφυλιάς.

Το Εθνικό Πάρκο Κοτυχίου-Στροφυλιάς προστατεύεται από τη Διεθνή Σύμβαση Ramsar και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελεί συνεχώς και χωρίς έλεγχο, πεδίο παράνομης εκμετάλλευσης και περιβαλλοντικών εγκλημάτων από ασυνείδητους καιροσκόπους.

Ο εκπαιδευτικός κόσμος που έχει πολλαπλώς συνεργαστεί και ευαισθητοποιήσει την εκπαιδευτική κοινότητα (εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς) αλλά και πολίτες στην αναγκαιότητα διαφύλαξης και ορθής διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Κοτυχίου- Στροφυλιάς, καταδικάζει τη βία στο χώρο του και εκφράζει τη συμπαράστασή του στους δυο συμπολίτες μας και ενεργούς πολίτες, καλώντας την πολιτεία στη λήψη μέτρων για την αποτροπή τέτοιων πρωτοφανών και απαράδεκτων γεγονότων.

Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το