Ένα αρκουδάκι απεγκλώβισε η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης (ΟΑΕ) του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στην Μεσοποταμία Καστοριάς
Μοιραστείτε το

Ένα αρκουδάκι 7 περίπου μηνών απεγκλώβισε την Δευτέρα 27 Ιουλίου η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης (ΟΑΕ) του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στην Μεσοποταμία Καστοριάς.

Το αρκουδάκι είχε πιαστεί σε συρματόπλεγμα στην προσπάθειά του να ξεφύγει από αγέλη σκύλων.

Με γρήγορες ενέργειες η ΟΑΕ κατάφερε να το απεγκλωβίσει κόβωντας το πλέγμα. Η επιχείρηση έγινε πολύ προσεκτικά, καθώς υπήρχε ο κίνδυνος να εμφανιστεί η μητέρα του.

Ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά κι αμέσως μετά την απευλευθέρωσή του έτρεξε προς το δάσος και πιθανότατα επανενώθηκε με τη μητέρα του, αφού έπειτα από σχετικό έλεγχο που έγινε τις επόμενες ώρες στην περιοχή δεν βρέθηκε το αρκουδάκι.

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ευχαριστεί τους περίοικους που ενημέρωσαν άμεσα για το περιστατικό συμβάλλοντας έτσι στην αίσια έκβαση!

Απεγκλωβισμός μικρής αρκούδας στη Μεσοποταμία Καστοριάς

Ένα αρκουδάκι 7 περίπου μηνών απεγκλώβισε την Δευτέρα 27 Ιουλίου η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης (ΟΑΕ) του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στην Μεσοποταμία Καστοριάς. Το αρκουδάκι είχε πιαστεί σε συρματόπλεγμα στην προσπάθειά του να ξεφύγει από αγέλη σκύλων. Με γρήγορες ενέργειες η ΟΑΕ κατάφερε να το απεγκλωβίσει κόβωντας το πλέγμα. Η επιχείρηση έγινε πολύ προσεκτικά, καθώς υπήρχε ο κίνδυνος να εμφανιστεί η μητέρα του. Ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά κι αμέσως μετά την απευλευθέρωσή του έτρεξε προς το δάσος και πιθανότατα επανενώθηκε με τη μητέρα του, αφού έπειτα από σχετικό έλεγχο που έγινε τις επόμενες ώρες στην περιοχή δεν βρέθηκε το αρκουδάκι. Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ευχαριστεί τους περίοικους που ενημέρωσαν άμεσα για το περιστατικό συμβάλλοντας έτσι στην αίσια έκβαση!

Gepostet von ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ – ARCTUROS am Mittwoch, 29. Juli 2020

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ – ARCTUROS


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το