Ένα μωρό φλαμίνγκο στον Δήμο Θερμαϊκού
Μοιραστείτε το

«Η αγάπη, φροντίδα και ευαισθησία για τα ζώα δεν σταματάει ποτέ, ούτε και τις ώρες εργασίας… δεν γνωρίζει ηλικίες… είναι στάση ζωής!» αναφέρει σε ανάρτηση του ο Δήμος Θερμαϊκού καθώς βρέθηκε ένα μωρό φλαμίνγκο στην περιοχή.

Δείτε την σχετική ανάρτηση: Τα παιδιά της καλής συναδέλφου, Δέσποινας Ευαγγέλου, βρήκαν και έφεραν ένα μωρό – φλαμίγκο στο γραφείο της Γενικής Γραμματέως, Νατάσας Κασάπη, η οποία φρόντισε, μέσω του Προέδρου του ΟΦΚΑΘ, Χρήστου Ράμου, να μεταφερθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα στο Κέντρο περίθαλψης άγριων ζώων – Δράση για την Άγρια Ζωή.

Η αγάπη, φροντίδα και ευαισθησία για τα ζώα δεν σταματάει ποτέ, ούτε και τις ώρες εργασίας… δεν γνωρίζει ηλικίες… είναι στάση ζωής!

Τα παιδιά της καλής συναδέλφου, Δέσποινας Ευαγγέλου, βρήκαν και έφεραν ένα μωρό – φλαμίγκο στο γραφείο της Γενικής Γραμματέως, Νατάσας Κασάπη, η οποία φρόντισε, μέσω του Προέδρου του ΟΦΚΑΘ, Χρήστου Ράμου, να μεταφερθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα στο Κέντρο περίθαλψης άγριων ζώων – Δράση για την Άγρια Ζωή. Η αγάπη, φροντίδα και ευαισθησία για τα ζώα δεν σταματάει ποτέ, ούτε και τις ώρες εργασίας… δεν γνωρίζει ηλικίες… είναι στάση ζωής!

Gepostet von Δήμος Θερμαϊκού am Mittwoch, 12. August 2020

Πηγή : myportal.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το