Έριξαν φόλες σε γάτες στην Καβάλα
Μοιραστείτε το

Βρέθηκαν νεκρές γάτες και αγνοείται άγνωστος αριθμός αδέσποτων γατιών-Προσοχή συστήνει ο Φιλοζωικός Σύλλογος του Δήμου Παγγαίου «Νώε» σε όσους βγάζουν βόλτα τα σκυλάκια τους ή φροντίζουν ζώα σε εκείνη την περιοχή.

Τον θάνατο σε αδέσποτες γάτες με φόλες έσπειρε άγνωστος δράστης ή δράστες στη Νέα Ηρακλείτσα του Δήμου Παγγαίου. Ο Φιλοζωικός Σύλλογος του Δήμου Παγγαίου «Νώε» έγινε δέκτης της εν λόγω καταγγελίας, στην οποία αναφέρεται ότι εκτός από τις γάτες οι οποίες βρέθηκαν νεκρές -αναρτήθηκε και σχετική φωτογραφία (βλ. παρακάτω)- αγνοούνται και άλλα γατάκια τα οποία φρόντιζαν κάτοικοι της περιοχής, ενώ ο Σύλλογος συστήνει προσοχή σε όσους φροντίζουν ζώα ή βγάζουν τα σκυλάκια τους βόλτα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Η ανάρτηση του Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Ηρακλείτσας-Δήμου Παγγαίου «Νώε»

Δυστυχώς για την εμφάνιση νεκρών ζώων από φόλες ενημερώθηκε ο πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Δήμου Παγγαίου «Νώε», Παλληκαράς Χρήστος που σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής πολλά γατάκια στην περιοχή τής Νέας Ηρακλείτσας απέναντι από το camping Paradiso συγκεκριμένα αγνοούνται τις τελευταίες μέρες και άλλα έχουν βρεθεί νεκρά. Μεγάλη προσοχή σε όσους βγάζουν βόλτα τα σκυλάκια τους σε εκείνη την περιοχή.

Πηγή : kavalapost.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το