Έχεις τρεις ευκαιρίες για ένα ραντεβού με τα φαντάσματα…
Μοιραστείτε το

…στο μπαζάρ της φανταστικής φιλοζωϊκής οργάνωσης, Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου, που θα πραγματοποιηθεί 26, 27 και 28 Ιουνίου στο Booze Cooperativa.

Η αγάπη για τα αδέσποτα ζώα και η δέσμευση για τη φροντίδα τους είναι συχνά δύο πολύ διαφορετικά πράγματα. Γι’ αυτό και καλό είναι να βοηθάμε όσους αφιερώνουν χρόνο και κόπο για να τα σώζουν και α τα φροντίζουν. Μία τέτοια ομάδα είναι τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου και τις επόμενες μέρες θα έχετε την ευακιρία όχι μόνο να τους γνωρίσετε από κοντά, αλλά και να τους βοηθήσετε στο μπαζάρ που διοργανώνουν στο Booze.

Όλοι ξέρουμε τι μας περιμένει σε ένα μπαζάρ για την ενίσχυση ενός φιλοζωϊκού σωματείου: Είδη pet, μπιζού, διακοσμητικά, κοσμήματα, βιβλία, τσάντες, φουλάρια, χειροποίητες κατασκευές, ρούχα, ακόμη και σχολικά και φυσικά καλοκαιρινά είδη.

Ψωνίζοντας τροφές, αξεσουάρ και παιχνίδια για τα δικά μας (τυχερά) κατοικίδια βοηθάμε τα λιγότερα τυχερά αδέσποτα ζώα που εγκαταλήφθηκαν στη μέση του πουθενά, κακοποιήθηκαν, βρέθηκαν νεογνά μέσα σε σακούλες σκουπιδιών κι άλλα πολλά και φρικτά που δεν θα τα απαριθμήσουμε εδώ.

Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου είναι μία ομάδα ακούραστων εθελοντών που δημιουργήθηκε μετά από έκκληση βοήθειας ανθρώπων που ζουν ή/και εργάζονται στην περιοχή για τα αδέσποτα ζώα τα οποία ζουν σε άθλια κατάσταση. Οι εθελοντές ταΐζουν καθημερινά τα δεκάδες ζώα που ζουν παρατημένα στην περιοχή, συχνά χτυπημένα ή άρρωστα, με μεγάλο κόστος περίθαλψης.

Αν λοιπόν θέλεις να βοηθήσεις αυτή την ομάδα ανθρώπων που δρουν στην περιφέρεια για το καλό των αδέσποτων, μπορείς να πας στο φιλόξενο χώρο του KOTES – X Booze, για να υποστηρίξεις τη δράση τους αγοράζοντας κάτι από το καλοκαιρινό τους bazaar, από την Παρασκευή 26/6 έως την Κυριακή 28/6.

KOTES – X Booze, Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα, 26.06.2020 – 28.06.2020
Ωράριο λειτουργείας bazaar Πα: 18:00 – 23:00, Σα, Κυ: 11:00 – 22:00.

Πηγή : marieclaire.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το