Αίσιο τέλος για το κακοποιημένο γαϊδουράκι στην Ηράκλεια των Μικρών Κυκλάδων
Μοιραστείτε το

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΓΑΙΔΟΥΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Πριν μέρες, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, επίτιμο μέλος της ΠΦΠΟ, μας ενημέρωσε οτι πρόκειται να αφαιρέσει οριστικά γαιδουράκι το οποίο ζούσε σε πολύ κακές συνθήκες και αναζητούσε χώρο φιλοξενίας του.

Βρήκαμε ένα υπέροχο καταφύγιο κακοποιημένων ιπποειδών στην Κρήτη, όπου από χθες, ζει πλέον το ζώο, στο οποίο παρασχέθηκαν όλες οι απαιτούμενες ιατροφαρμακευτικές αγωγές με την σύμπραξη κτηνιάτρου και φυσικά αγάπη και φροντίδα.

Μπράβο για μια ακόμη φορά, στην Εισαγγελέα κα Πηνελόπη Παπανδρέου.

Θελουμε να ευχαριστήσουμε την Μπάρμπαρα Δουλγεράκη, για τις επί χρόνια, προσπάθειες ανακούφισης κακοποιημένων ιπποειδών, την μεγάλη της αγάπη στα ζώα αυτά, η οποία και κάλυψε το μεγάλο κόστος μεταφοράς,τις εξετάσεις κλπ και θα προσφέρει από εδώ και πέρα την φροντίδα της στο μικρό μας φίλο, τον Ηρακλή, όπως τον ονομάσαμε κοινή συμφωνία όλοι μας.

Νατάσα Μπομπολάκη


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το