"Αίσωπος" Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας - Ευχαρηστήριο
Μοιραστείτε το

Ο Μικέλ, δε μας γέμισε μόνο απέραντη χαρά με την επιστροφή του, αλλά μας έκανε και ένα υπέροχο δώρο!

Θέλησε να μας πει ευχαριστώ, για όλη την προσπάθεια, που είχαμε καταβάλει, ώστε να πετύχουμε την απελευθέρωση του, μέσω των φίλων μας και μεγάλων υποστηρικτών μας, τους κ. Γιάννης Εριφυλλίδης και Ματίνα Εριφιλιδου, που αγόρασαν και μας προσέφεραν, 7 σακιά τροφής, για τα αδεσποτάκια, που έχουμε σε φιλοξενία και φροντίζουμε ανελλιπώς!

Η προσφορά σας μας συγκίνησε πραγματικά!

Η αγάπη μας για τα ζώα, αυτή η ανεξάντλητη αγάπη, δε μπορεί να σταματήσει ποτέ να υπάρχει! Τη δύναμη όμως για να συνεχίσουμε και να μη σταματήσουμε, να υπερασπιζόμαστε με κάθε τρόπο, αυτά τα πλάσματα, μας τη δίνεται εσείς, με τις προσφορές, τη στήριξη, την αναγνώριση του έργου μας και τη μεγάλη αγάπη σας!

Σε κάθε αδικία θα είμαστε μπροστά, για κάθε ανυπεράσπιστο πλάσμα και θα παλεύουμε μέχρι τελικής πτώσεως για τη δικαίωση τους!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, για το πολύτιμο δώρο σας και τη συνεχή υποστήριξη σας!!!

“Αίσωπος” Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το