Αγορά τροφής για τα αδέσποτα της πόλης από το Δήμο Βόλου
Μοιραστείτε το

Χίλια εξακόσια κιλά τροφής για τα αδέσποτα ζώα της πόλης προμηθεύτηκε ο δήμος Βόλου. Η χορήγηση της τροφής θα διατεθεί στις τοπικές κοινότητες, στις ενεργές φιλοζωικές οργανώσεις αλλά και σε μεμονωμένους πολίτες για την σίτιση των αδέσποτων εντός ορίων του Δήμου Βόλου, από το κτίριο Στρεφτάρη της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Τοπάλη με Γαλλίας κατόπιν συνεννόησης στα τηλέφωνα 24210 20412 και 6932916860, όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου.

Ο Δήμος Βόλου έχει μεριμνήσει με υπευθυνότητα να προμηθευτεί και τις ειδικές βεβαιώσεις που αφορούν σε όσους επιθυμούν να μετακινηθούν προκειμένου να φροντίσουν αδέσποτα ζώα εντός των ορίων του δήμου στον οποίο βρίσκεται η μόνιμη κατοικία τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν την ταυτότητα τους, να συμπληρώσουν στην βεβαίωση το σημείο που βρίσκονται τα αδέσποτα, τις ημέρες και τις ώρες της σίτισης για να λάβουν την τροφή.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης η διάρκεια της μετακίνησης για την σίτιση των αδέσποτων δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις τρεις ώρες.

Πηγή : volos.ert.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το