Αγριογούρουνο πήγε για... καφέ στην πλατεία του χωριού
Μοιραστείτε το

Νέα έκκληση από τον Αντιδήμαρχο Μακρακώμης Πάνο Κοντογεώργο για άμεση εφαρμογή μέτρων…

Επανειλημμένα έχουμε γίνει μάρτυρες καταγραφής αγριογούρουνων – πολλές φορές ολόκληρα κοπάδια – σε κατοικημένες περιοχές, ακόμη και μέσα στις αυλές σπιτιών.

Αυτή τη φορά ο Αντιδήμαρχος Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος μας παρουσιάζει αγριογούρουνο στην πλατεία του χωριού, Νέα Γιαννιτσού, ανάμεσα στις άδειες καρέκλες των καταστημάτων.

Είχε προηγηθεί καταγραφή των ζημιών στις καλλιέργειες καλαμποκιού, βόλτα των συγκεκριμένων τετράποδων μέσα στις αυλές των σπιτιών στη Γραμμένη, επιδρομή σε αμπελώνες για… φρούτο και τώρα προστέθηκε ο καφές!

«Μετά τα καλαμπόκια σταφύλια τον καφέ στην αυλή του σπιτιού τώρα επίσκεψη στην πλατεία της Νέας Γιαννιτσούς για κουβεντούλα και τσίπουρο ……. !!!», σχολιάζει ο κ. Κοντογεώργος και προσθέτει: «Δυστυχώς τα πράγματα όσο πάνε και γίνονται χειρότερα ας τα δουν οι αρμόδιοι και ας αποφασίσουν τι μέτρα πρέπει να πάρουν».

Δείτε το βίντεο:

Μετά τα καλαμπόκια , σταφύλια , τον καφέ στην αυλή σπιτιού στην Γραμμένη , τώρα επίσκεψη στην πλατεία της Νέας Γιαννιτσούς για κουβεντούλα και τσίπουρο ……. !!!Δυστυχώς τα πράγματα όσο πάνε και γίνονται χειρότερα, ας τα δουν οι αρμόδιοι και ας αποφασίσουν τι μέτρα πρέπει να πάρουν …Βίντεο Γιώργος Παπακώστας

Gepostet von Πάνος Κοντογεώργος am Mittwoch, 19. August 2020

Πηγή: lamiareport.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το