Αδέσποτα: Στην Κατοχή ή στους δρόµους;
Μοιραστείτε το

Καθηµερινά βελτιώνεται ο χώρος φιλοξενίας αδέσποτων της Κατοχής / Στο ιστορικό και στις εξελίξεις αναφέρεται ο αρµόδιος αντιδήµαρχος Ν. Καραπάνος / Τι λέει ο Σύλλογος «Η Φροντίδα» που θα αναλάβει τη διαχείριση

Την έγκριση της πρότασης που κατέθεσε για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ», αναμένει ο Δήμος Μεσολογγίου, προκειμένου να δημιουργήσει τις καταλληλότερες συνθήκες στον χώρο φιλοξενίας αδέσποτων στην Κατοχή.

Η πρόταση αφορά την χρηματοδότηση των υποδομών με 300.000 €, ενώ στο ταμείο υπάρχουν και άλλες 150.000 €, που είχαν εξασφαλιστεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή για το σκοπό αυτό. Να σημειωθεί ότι αυτά τα χρήματα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλο σκοπό, παρά μόνο να συμπληρώσουν το ποσό του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» για την κατασκευή όσο το δυνατόν αρτιότερων υποδομών στην Κατοχή, μιας και αυτός είναι ο χώρος που προκρίθηκε για τα αδέσποτα.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νίκος Καραπάνος μιλώντας στο AIXMH TV, αναφέρθηκε αναλυτικά στην κατάσταση που βρήκε αναλαμβάνοντας τα καθήκοντά του, σε ότι αφορά στα αδέσποτα, ένα μείζον για τον Δήμο θέμα, λέγοντας ότι τα ζώα αυτά τριγυρνούσαν στους δρόμους της πόλης τις περισσότερες φορές έχοντας δεχθεί επιθέσεις από διάφορους ανθρώπους που τα μισούν ή πέφτοντας θύματα τροχαίων. Άλλες φορές πάλι τα…

Πηγή : aixmi-news.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το