Ακόμη ένα περιστατικό δηλητηρίασης στην περιοχή της Σίνδου
Μοιραστείτε το

Πάρα την άσχημη κατάσταση που βιώνουμε παγκοσμίως, δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι συνεχίζουν να έχουν αρρωστημένες συμπεριφορές πάνω στα πιο αδύναμα πλάσματα, τα ζώα συντροφιάς.

Ακόμη ένα περιστατικό δηλητηρίασης συνέβη το Σάββατο στις 24/4 στην οδό Υψηλάντου στην περιοχή της Σίνδου.

Ήρθαμε αντιμέτωποι με ένα ζώο που ξεψυχούσε από φόλα, ενώ να σημειωθεί πως έχουν επαναληφθεί πολλές φορές παρόμοια σκηνικά στη συγκεκριμένη γειτονιά σε αδέσποτα αλλά και σε δεσποζόμενα ζώα.

Η κατάληξη ήταν ευτυχής και θέλουμε να ευχαριστήσουμε γι’αυτό την κτηνίατρο Ιατρείο Μικρών Ζώων Ζάχαρη Χρύσα η οποία παρά την ώρα και την ημέρα ανταποκρίθηκε εγκαίρως για να βοηθήσει την μικρή μας και παρείχε δωρεάν τις υπηρεσίες της.

Αν και η κατάληξη αυτή τη φορά ήταν ευχάριστη, δε γνωρίζουμε αν θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε και την επόμενη.

Ο καθένας θα μπορούσε να έχει μία μικρή γωνίτσα στην αυλή του για αυτή τη γλυκύτατη μαχήτρια καθώς και για κάθε αδεσποτάκι που είναι μαχητής/μαχήτρια αντίστοιχα.

ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ Σινδος

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το