Αναίσχυντος αστυνομικός κρεμά τον K9 τον χτυπά με λουρί και τον πνίγει
Μοιραστείτε το

Ένας αστυνομικός στο Hammond της Ιντιάνα είναι εξοργισμένος σε κοινή θέα, κακοποίησε τον αξιόπιστο K9 του. Είχανε κληθεί σε μια κλήση όπου είχαν σταματήσει ένα φορτηγό για να αναζήτηση ναρκωτικών. Το βίντεο δημιούργησε μια οικογένεια από την περιοχή όταν ανακάλυψαν ότι ο αστυνομικός είχε συμπεριφερθεί άσχημα με τον υπάκουό του Κ9.

Σε αυτό το βίντεο, βλέπουμε έναν άγνωστο αστυνομικό που αρπάζει το K9 από το λαιμό και να τον κουνάει στον αέρα. Ο σκύλος φαίνεται να πονάει και να δυσκολεύεται να αναπνεύει. Ο αστυνομικός στη συνέχεια να χρησιμοποιεί τον ιμάντα και χτυπά συνεχώς το Κ9 χωρίς να δείχνει έλεος. Οι φιλόζωοι είναι λυπημένοι και σοκαρισμένοι από τη σκληρή χειρονομία αυτού του αξιωματικού.

Μετά από αυτό, πολλοί άνθρωποι προφανώς άσκησαν κριτική στο τμήμα και ζητούσαν απαντήσεις, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Hammond δικαιολογήθηκε πως ο αστυνομικός διαπίστωσε ότι ο σκύλος ήταν απείθαρχος. Περαιτέρω έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή :backantravels.info


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το