Ανακοίνωση της Μαρίας Αρβανιτίδου σχετικά με δημοσίευμα του ZOOSOS
Μοιραστείτε το

Με αφορμή το δημοσίευμα του ΖOOSOS, εδώ και δύο μέρες έχει ξεσπάσει θύελλα και πανικός στο φιλοζωικό κόσμο για το θέμα της πρόσληψης περισυλλογέων από πλευράς Δήμου Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση του covid-19.

Επειδή γνωρίζω το θέμα πολύ καλά, και επειδή η διαδικασία είχε ολοκληρωθεί όσο ακόμα ασκούσα τα καθήκοντά μου (η πρόσφατη δημοσίευση αφορά την ανανέωση της σύμβασης και όχι την πρόσληψη) έστειλα σχετικό email στο ZOOSOS δίνοντας τις διευκρινίσεις που πρέπει και παρακαλώντας να ανακαλέσουν το άρθρο.

Η απάντησή τους ήταν ότι δεν θα έκαναν τίποτα μέχρι να πάρουν επίσημη απάντηση από τον Δήμο…!!!!

Εν τω μεταξύ λόγω των ομολογουμένως καθυστερημένων αντανακλαστικών του Δήμου Θεσσαλονίκης, το θέμα το πήρε μια μικρή ευτυχώς μερίδα «φιλόζωων»… το έκανε λάστιχο στην κυριολεξία… τα Fake news με ψεύτικες φωτογραφίες πήραν και έδωσαν με μία άλλη μερίδα φιλόζωων φορτισμένων συναισθηματικά να τα αναπαράγουν με τραγικές επιπτώσεις όπως για παράδειγμα η απαράδεκτη κατάσταση στον Δήμο Αθήνας για την οποία έκανα εχθές σχετική ανάρτηση.

Ευτυχώς κάποιοι απευθύνθηκαν κατευθείαν σε μένα και τους έδωσα τις ανάλογες εξηγήσεις.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι άρθρα για ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν θα έπρεπε να δημοσιεύονται αν δεν επαληθεύεται πρώτα η ορθότητα των περιεχομένων τους.

Αναμένω σχετική ανάρτηση από το ZOOSOS μετά από την επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Μαρία Αρβανιτίδου – Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Θεσσαλονίκης


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το