Ανακυκλώνουμε Σήμερα για ένα Καλύτερο Αύριο
Μοιραστείτε το

Σας καλωσορίζουμε στο νέο διαδικτυακό μας τόπο, όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ecoelastika.

Αποστολή της Ecoelastika είναι η διαχείριση των άχρηστων ελαστικών που απορρίπτονται στον Ελλαδικό χώρο με χρήση των βέλτιστων διαθέσιμων τεχνικών, λαμβανομένων υπόψη πρώτιστα περιβαλλοντικών και οικονομικών κριτηρίων.

Στόχος μας δεν είναι η ανάδειξη του κοινωνικού μας έργου για λόγους marketing, καθότι η ecoelastika δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Δημιουργήσαμε αυτό τον ιστότοπο με τη «φιλοδοξία» να εμπνεύσει και άλλες επιχειρήσεις και κοινωνικούς φορείς σε δράσεις, καθώς και να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε οικολογικά θέματα και ειδικά στην ανακύκλωση των ελαστικών.

Το παιδί βρίσκεται στο επίκεντρο των ενεργειών μας, με παρεμβάσεις σε σχολεία, νηπιαγωγεία και παιδικές χαρές, με τοποθετήσεις ταπήτων ασφαλείας, ειδικά όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Παράλληλα, κάθε τέτοια ενέργεια συνοδεύεται από ενημερωτικές δράσεις, όπου με ευχάριστο τρόπο και σύγχρονες μεθόδους διαδραστικής εκπαίδευσης, τα παιδιά μαθαίνουν για την αναγκαιότητα της ανακύκλωσης των ελαστικών, αλλά και για την οικολογία γενικότερα.

Πηγή : eke.ecoelastika.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το