Ανοιχτή συνάντηση – συζήτηση διοργανώνει ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας
Μοιραστείτε το

Ανοιχτή συνάντηση – συζήτηση διοργανώνει ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας, την Παρασκευή( 3 Ιουλίου ) στις 20:00 μ.μ. στο γραφείο του, (Nέδοντος & Μακεδονίας – ξύλινο σπιτάκι) για όσους πολίτες ενδιαφέρονται για ένα παραγωγικό διάλογο πάνω στο θέμα των αδέσποτων ζώων.

Στόχος της συνάντησης είναι η αναζήτηση λύσεων στα πολλά προβλήματα που υπάρχουν με τα αδέσποτα ζώα αλλά και η ενημέρωση για τις δράσεις και τις ανάγκες του Φιλοζωικού Ομίλου.

Μέσα στην οικονομική και ανθρωπιστική κρίση που αντιμετωπίζουμε πρέπει να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε και αυτά τα πλάσματα και να δημιουργήσουμε μια καλύτερη ζωή και για αυτά αλλά και για εμάς.

Αυτοί που τα αγαπούν, αυτοί που δεν τα θέλουν, αλλά και εκείνοι που είναι αδιάφοροι απέναντι στα αδέσποτα ζώα σίγουρα συμφωνούν σε ένα πράγμα: δεν μπορούν να ζουν τα ζώα στους δρόμους σε άθλιες συνθήκες.

Η προσπάθεια του Φιλοζωικού είναι, μέσα από το διάλογο να βρεθούν λύσεις και με τη βοήθεια, τη στήριξη και τη συνεργασία όλων να υπάρξει ουσιαστική αλλαγή στο θέμα των αδέσποτων.

Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας (Φ.Ο.Κ.)

Ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας είναι αναγνωρισμένο φιλοζωικό σωματείο από το 1996. Σύμφωνα με το καταστατικό του δραστηριοποιείται στον τομέα της περισυλλογής, διάσωσης και περίθαλψης των αδέσποτων ζώων του Δήμου Καλαμάτας και όχι μόνο.

Κάθε χρόνο περιθάλπει, σιτίζει, εμβολιάζει, στειρώνει και προωθεί για υιοθεσία περίπου 500 αδέσποτα ζώα (κυρίως σκύλους και γάτες). Είναι σωματείο μη κερδοσκοπικό και βασίζει την λειτουργία του στις εισφορές των μελών του και στις εισφορές τρίτων. Ένας σύλλογος που αποτελείται αποκλειστικά από εθελοντές. Γι’ αυτό ακόμη και 1€ είναι χρήσιμο για την φροντίδα των ζώων.

Στόχος του σωματείου μας είναι, «Ένα σπίτι και μια οικογένεια για κάθε αδέσποτο» και «Να μάθουμε να συμβιώνουμε με όλα τα πλάσματα που υπάρχουν γύρω μας. Είναι και δικός τους αυτός ο κόσμος!»

Πηγή : ert.gr


Ζώα που χρειάζονται βοήθεια με τα ιατρικά τους έξοδα…

Πλάσματα που χρειάζονται ανθρώπους με τεράστια καρδιά να ανοίξουν τα σπίτια τους γι αυτά…

Ψυχές που πιθανόν θα μείνουν στα αζήτητα όπως εκατοντάδες άλλα γιατί δεν είναι ούτε λευκά, ουτε μαλλιαρά, ούτε 2 κιλα…

Είπαμε όμως να κάνουμε την προσπάθεια που οφείλουμε ώστε να γνωρίσετε αυτά τα ζώα και να μάθετε την ιστορία καθώς και τις ανάγκες τους.

Ακόμα και 1€ είναι πολύτιμο για να βοηθηθούν τα ζώα αυτά! Αν κάθε ακόλουθος της σελίδας έβαζε 1€ το χρέος μας στους κτηνιάτρους θα μηδενίζε…

Αν θες να βοηθήσεις οικονομικα μπες στον παρακάτω σύνδεσμο.

Paypal

Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το