Αντίο σε έναν άνθρωπο, τον Steve Vergis
Μοιραστείτε το

Αντίο σε έναν άνθρωπο, τον Steve Vergis, που κατάφερε να αλλάξει σε πολλούς ανθρώπους τον τρόπο να επικοινωνούν, να συμπεριφέρονται και να καταλαβαίνουν τον κόσμο των αλόγων.

Μια από τις μαθήτριες του πριν δέκα χρόνια η Tina Psimopoulou ήταν από τις πρώτες που τον ακολούθησαν και κατάφερε με τις συμβουλές του να προσεγγίσει ένα από τα πιο φοβισμένα ζώα που υπήρχαν.

Τα λόγια είναι δικά της: “Σε ευχαριστώ ολόψυχα για όλα αυτά τα χρόνια, γνώσεις και εμπειρίας που μου πρόσφερες απλόχερα.. χωρίς εσένα δεν θα είχα καταφέρει τίποτα.

Άνθρωποι και άλογα χάρη σε εσένα βοηθήθηκαν τόσο πολύ, άλλαξαν οι ζωές όλων μας!

Κάθε φορά που είμαι κοντά σε ένα άλογο πάντα άκου την φωνή σου να μου λέει τι πρέπει να κάνω, μη με ξεχάσεις να έρχεσαι και να μου μιλάς πάλι.

Μη μας αφήσεις, είμαστε πολλοί, είμαστε οι μαθητές σου.

Από σήμερα ο κόσμος των αλόγων θα είναι πιο φτωχός.

Καλή Αντάμωση Δάσκαλε δεν σε ξέχασα και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ.”

Ippothesis – Ιπποθεσις

….και είναι από τις στιγμές που τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τα συναισθήματα…
Αρνούμαι να σε αποχαιρετήσω γιατί ξερω πως αυτο που έφυγε είναι το σώμα σου…ΕΣΥ θα είσαι πάντα τριγύρω και ίσως σε ξανακούσω να λες “Efi …hey darling…”
Κ αν είναι να κανω μια ευχή αυτή θα ήταν να ξαναγεννηθείς…για να έχουν την τύχη κ άλλοι άνθρωποι να μάθουν από εσένα…τον σεβασμό που έδειχνες σε όλα τα ζώα και τη φύση…

Έφη Γεροβασιλείου

 


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το