Αντι-Φιλοζωϊκές ενέργειες των LIDL
Μοιραστείτε το

Πάλι στόχος τα αδέσποτα

Επιστολή της Π.Φ.Π.Ο.

Προς την Κεντρική Διοίκηση της Lidl Hellas

Κοινοποίηση
Lidl Μεταμόρφωσης
Lidl Γερμανίας

Αξιότιμοι κύριοι ,

Η Ομοσπονδία μας τις τελευταίες ημέρες δέχτηκε πολλές καταγγελίες από φιλόζωους πολίτες για εξαιρετικά άσχημες και προσβλητικές συμπεριφορές προς αυτούς, Διευθυντικού στελέχους καθώς και εργαζόμενης του καταστήματός σας στην Μεταμόρφωση.

Ο λόγος ήταν η σίτιση και φροντίδα αδέσποτων γατιών, που ζουν στους τεράστιους αύλιους χώρους του καταστήματός σας.

Να επισημάνουμε, ότι η σίτιση και πότιση των αδέσποτων ζώων επιτρέπεται από την νομοθεσία μας αλλά κυρίως θα έπρεπε να επιβάλλεται από τον πολιτισμό και την ηθική μας απέναντι σε ανημπορα να επιζήσουν από μόνα τους πλάσματα .

Όταν το θέμα αυτό συζητήθηκε σε μέσον κοινωνικής δικτύωσης πολλοί μας κατάγγειλαν, ότι τέτοιες συμπεριφορές που στρέφονται και κατά ανθρώπων και κατά ζώων, συναντώνται πολύ συχνά στα ανά την Ελλάδα καταστήματα της Lidl Ελλάς.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι δεν είναι αυτή η πολιτική της εταιρίας απέναντι στα αδέσποτα ζώα και ότι θα λάβετε ως Διοίκηση μέτρα, ώστε να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα ανά την Ελλάδα.

Αναμένοντας την απάντησή σας είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση.

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το