Απάνθρωπο! Έσπειραν φόλες εν μέσω πανδημίας!
Μοιραστείτε το

Την ώρα που φιλόζωοι και σωματεία δίνουν τον δικό τους αγώνα για το τάισμα και το πότισμα αδέσποτων εν μέσω πανδημίας υπάνθρωποι συνεχίζουν δυστυχώς το δολοφονικό τους έργο «σπέρνοντας» για πολλοστή φορά φόλες στην καρδιά της Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας η δράση των ασυνείδητων στόχευσε για μια ακόμη φορά την περιοχή της Νομαρχίας, όπου καθημερινά κινούνται αδέσποτα ζώα αλλά και ιδιοκτήτες ζώων για τη βόλτα τους, ενώ από το πρωί της Κυριακής εντοπίζονται συνεχώς νεκρές γάτες στους γύρω από το κτίριο της Περιφέρειας δρόμους.

Αυξημένη προσοχή θα πρέπει να επιδείξουν όσοι κινούνται στις οδούς Κουμουνδούρου, Αθ. Διάκου, Διογένους και Ανθίμου Γαζή, όπου έχουν εντοπισθεί νεκρά γατάκια, ενώ όποιος γνωρίζει κάτι καλό θα ήταν να ενημερώσει τις αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Μεγάλη είναι και η κινητοποίηση των σωματείων, ενώ χαρακτηριστική είναι η έκκληση που απευθύνει μέσω της σελίδας του το Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L. (Animal Adoptions Larissa), καλώντας τους καταστηματάρχες που έχουν υλικό από κάμερες παρακολούθησης στα καταστήματά τους στις παραπάνω οδούς, όπως και στην περιοχή του θεάτρου ΟΥΗΛ, να επικοινωνήσουν άμεσα για την αξιοποίησή του, βοηθώντας έτσι στον εντοπισμό των ασυνείδητων που έσπειραν τον θάνατο στο κέντρο της Λάρισας.

Πηγή : larisanew.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το