Απεγκλωβισμός μωρού γατιού από υπόνομο στο κέντρο του Χαϊδαρίου
Μοιραστείτε το

Όταν τα ζώα καταλαμβάνουν εξέχουσα θέση στην καρδιά σου καταφέρνεις να ακούς το εξασθενημένο κλάμα ενός μωρού που βρίσκεται σε υπόνομο ακόμη και στο πολύβουο κέντρο του Χαϊδαρίου.

Για μια ακόμη φορά ο υποδιοικητής του Α.Τ Χαϊδαρίου Ιωάννης Παρνος έγινε ο σωτήρας ενός μικρού πλάσματος που είχε πέσει σε υπόνομο και ήταν αδύνατον να βγεί χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

Άμεσα ενημερώθηκε η υπηρεσία φροντίδας & μέριμνας αδέσποτων ζώων καθώς και η πυροσβεστική η οποία όμως μετά από επιτόπιο έλεγχο αδυνατούσε να δράσει.

Η ειδική μονάδα απεγκλωβισμού ζώων Α.R.T μέσω των μελών τής Βαγγέλη & Έλενα ανέλαβαν δράση για να επιτευχθεί το επιθυμητό και να καταφέρουμε να πάρουμε στα χέρια μας το πλάσματακι που εκλιπαρούσε από τα βάθη του υπονόμου για βοήθεια.

Με συντονισμένες προσπάθειες δήμου – αστυνομίας & εθελοντών επετεύχθη το επιθυμητό και το πορτοκαλί γατάκι βρίσκεται πλέον ασφαλές σε σπίτι φιλοξενίας.

Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Χαϊδαρίου Βαγγέλη Ντηνιακό & την κα Μέμη Μαρία Κοντογιάννη, εντεταλμένη για τα αδεσποτα που με την παρουσία τους καθόλη την διάρκεια της δράσης εμψύχωναν τούς εθελοντές της Α.R.T και ενημέρωναν τους δημότες για το συμβάν ζητώντας την κατανόηση τους για την παρακώλυση της κυκλοφορίας αποδεικνύωντας ότι η μέριμνα των αδέσποτων ζώων είναι ένδειξη πολιτισμού.

Ένα ακόμη παράσημο στην καρδιά του Ιωάννη Πάρνου κατά δήλωση του ίδιου ήταν η διάσωση του μικρού γατούλη χθες.

Σάς ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοηθησατε για να διασωθεί αυτό το μικρό πλασματακι των δρόμων.

Όλγα Γαβάκη


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το