Αριάνα Γκράντε : Η τραγουδίστρια ιδρύει κέντρο διάσωσης για ζώα
Μοιραστείτε το

Αριάνα Γκράντε : Λαμβάνοντας υπόψη πως πριν από λίγο καιρό η Αριάνα Γκράντε είχε δηλώσει πως “συμπαθεί τα ζώα πιο πολύ από τους περισσότερους ανθρώπους” δεν μας ξαφνιάζει το νέο της εγχείρημα. Η διάσημη τραγουδίστρια, όπως ανακοίνωσε μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα, ιδρύει ένα κέντρο διάσωσης ζώων. Συγκεκριμένα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter η pop star ανακοίνωσε τη δημιουργία του Orange Twins Rescue.

“Είμαστε τόσο χαρούμενοι, ενθουσιασμένοι και περήφανοι, το site μας έρχεται και ακολουθήστε το @orangetwinsrescue στο instagram για περισσότερα” έγραψε, δημοσιεύοντας παράλληλα κι ένα preview του ιστότοπου, σύμφωνα με το Must. H «μαμά» δέκα σωζόμενων σκύλων ανακοίνωσε το νέο της εγχείρημα με έναν αρκετά ασυνήθιστο και χαριτωμένο τρόπο – για τα δεδομένα της εποχής: το έκανε μέσω μιας παλιάς οθόνη των Windows που θυμίζει αρχές της δεκαετίας του 2000.Να σημειώσουμε πως η σελίδα στο Instagram είναι ενεργή από τον Δεκέμβριο του 2019, καθώς ο οργανισμός έχει συμβάλει στη μεταφορά ζώων από τα καταφύγια που δίνονται για υιοθεσία.

Πηγή : alphafreepress.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το