Αστυνομικός μετέφερε με το περιπολικό το χτυπημένο σκυλί στο Κτηνιατρείο
Μοιραστείτε το

Αστυνομικός… για κάποιους Μπάτσος… και αρκετά μισητό επάγγελμα, γι τους περισσοτέρους όμως ο αστυνομικός είναι ο φύλακας άγγελος.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί στη οδό Α. Παπανδρέου στη Λαλακιά στη Σύρο, ξαφνικά πετάχτηκε στο δρόμο ένα μικρόσωμο σκυλάκι με αποτέλεσμα να μη προλάβει ο οδηγός να το αποφύγει με τη μηχανή του και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Λίγα λεπτά μετά το περιστατικό, στη περιοχή έφτασε ένα περιπολικό όχημα της Αστυνομίας και αφού είδαν ότι το σκυλάκι ψυχορραγούσε και χωρίς δεύτερη σκέψη το έβαλαν στο περιπολικό για να του σώσουν την ζωή.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον αστυνομικό που με συναίσθημα και εκτελώντας το χρέος του μετέφερε το σκυλί (κατά πάσα πιθανότητα μαλτεζ) και μάλιστα με σειρήνες, στο Ιδιωτικό Κτηνιατρείο του κ. Μαραγκού. Μία κίνηση που προκάλεσε σεβασμό και θαυμασμό τόσο στους περίοικους όσο και στους ανθρώπους της Ζωόφιλης Δράσης.

Τελικά το όμορφο μαλτεζάκι με μπλε λουράκι δεν άντεξε και κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες λίγα λεπτά αργότερα ειδοποιήθηκε και ο ιδιοκτήτης μέσω του δημοσιεύματος μας οποίος ευχαριστεί θερμά τον αστυνομικό γι αυτή την μεγαλειώδη προσπάθεια του.

Μπορεί να χάθηκε μια ζωή ενός τετράποδου, ωστόσο δεν έχει χαθεί η ανθρωπιά και είναι σημαντικό.

Πηγή : cyclades24.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το