Αχαΐα: Αναζητούν τους άνδρες που με μηχανάκι έσερναν σκύλο στην άσφαλτο
Μοιραστείτε το

Έκκληση για τον εντοπισμό των δύο ανδρών που έδεσαν τον σκύλο της σε μηχανάκι και τον έσερναν στην άσφαλτο απευθύνει μέσω facebook η Μαρίζα Μέντζιου. Η κακοποίηση συνέβη στις 26 Απριλίου στην περιοχή Ιτιές στη πόλη της Πάτρας στην Αχαΐα μεταξύ των οδών Σουνίου και Ιτέων και κάτοικος της περιοχής είδε τους δράστες που είχαν δέσει το ζώο – το οποίο είχε διαφύγει της προσοχής των δικών του – και είχε βγει εκτός της αυλής του σπιτιού του.

Τον σκύλο τους τελικά τον βρήκαν στην οδό Αστερίωνος μετά από δύο ώρες αναζήτησης.

Η ανάρτηση της στο facebook αναφέρει για όσα συνέβησαν στην σκυλίτσα τους:

«Σήμερα, την ημέρα των 8ων γενεθλίων της, το αγγελουδι μου ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ !

Έπειτα από κάμποσες ώρες καταφέρνω να συνέλθω κάπως, και γράφω ούσα αποφασισμένη να βρω αυτούς τους δύο που είδαν τη μικρή μου στο δρόμο λίγα μετρα από το σπίτι, την έδεσαν με σκοινί και την ΕΣΥΡΑΝ Με Μηχανάκι επί της οδού ΙΤΕΩΝ, προς άγνωστη σε εμάς κατεύθυνση.

Η μικρή μας δυστυχώς σήμερα βρήκε πόρτα ανοιχτή για μια στιγμή και βγήκε, χωρίς όμως να απομακρυνθεί από τη γειτονιά μας. Λίγα μέτρα από το σπίτι, δύο αθλιοι με μηχανάκι την έπιασαν και την εσερναν βάσει μαρτυρίας φιλόζωου γείτονα μας που δε πρόλαβε να αντιδράσει καθως είχαν ταχύτητα ανεπτυγμένη. Έπειτα από 2μισι ώρες ψάξιμο, εντοπισαμε την μικρή μου σε ένα αρκετά απομακρυσμενο στενό, με πόδια τραυματισμενα, βλέμμα τρομοκρατημένο, να τρέμει και να κοιτάζει σαν χαμένη.

Το σκυλί μας ακόμα ΤΡΈΜΕΙ ΑΠΌ ΦΌΒΟ άθλιοι!!! Θα παρακαλούσα, εάν κάποιος γνωρίζει κάτι, αν είδε το μηχανάκι αυτό και είδε ποιοι είναι , πινακίδα ή κάτι άλλο που θα μας βοηθούσε να τους εντοπισουμε , να μου στείλει μήνυμα. Ήδη ψάχνουμε μην τυχόν έχει κάμερες κάποιο σπίτι ή μαγαζί της περιοχής.

ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ ΕΚΕΊ ΈΞΩ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΟΠΩΣ ΕΎΚΟΛΑ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΈΝΑ ΑΘΏΟ ΠΛΆΣΜΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΆΝΕΤΑ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΚΌ ΚΑΙ ΣΕ ΈΝΑΝ ΆΝΘΡΩΠΟ. Σας παρακαλώ κοινοποιηστε, βοηθήστε μας να τους βρούμε !!!».

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το