Βρέθηκαν εγκλωβισμένα σε εγκαταλειμενη οικία στο Περιστέρι
Μοιραστείτε το

Μετά από καταγγελία γειτόνων δύο σκυλάκια τα οποία ζούσαν σε ένα σκοτεινό, άθλιο και βρώμικο δωμάτιο μέσα στα περιττώματα τους είδαν το φώς τής ημέρας μετά από μήνες και ανεπνευσαν καθαρό αέρα.

Σε ένα ερειπωμένο σπίτι άγνωστοι τοποθέτησαν μια σκυλίτσα με το κουτάβι τής καταδικασμενα να ζουν μέσα στην αθλιότητα κατω από περίεργες συνθήκες.

Οι γείτονες άκουγαν μόνο τα γαύγισματα τους χωρίς να έχουν την δυνατότητα να μπούν μίας και ήταν κλειδωμένα σε ιδιωτικό χώρο.

Τίς νύχτες γύρω στις 3-4 τα ξημερώματα άκουγαν κάποιον να μπαίνει και να βάζει φαγητό και νερό στα σκυλάκια χωρίς να τον έχουν ποτέ εντοπίσει.

Η αστυνομία είχε κληθεί κατ επανάληψη χωρίς να έχει δωθεί ένα τέλος στα βάσανα αυτών των δύο ψυχών.

Ευτυχώς για αυτά σήμερα έγινε αυτοψία ενημέρωσαμε τον ιδιοκτήτη και βρέθηκε εθελοντής που θα τα φροντίζει καθημερινά έως ότου μεταφερθούν για εξετάσεις εμβόλια στειρώσεις και στην συνέχεια προωθηθούν για φιλοξενία -υιοθεσία.

Τα αναγνωρίζετε? Τα αναζητά κανείς? Tα ζώα βρίσκονταν εκεί εγκλωβισμένα τουλάχιστον 4 μήνες.

Τηλ. 6977706800

Facebook

 


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το