Γατάκι εγκλωβισμένο στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας
Μοιραστείτε το

19/06/2020

Ενημερωθήκαμε για μικρό γατάκι, μόλις δυό μηνών, εγκλωβισμένο στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος της λαχαναγοράς, πάνω στα κάγκελα στο μεσαίο διάζωμα.

Άμεσα και αυτό το περιστατικό αντιμετωπίστηκε σαν άκρως επείγον και μετέβησαν στο Σημείο 5 Διασώστες της ομάδας μας.

Μετά την άφιξή μας στο Σημείο, εντοπίσαμε το μικρό γατάκι να ισορροπεί στο κενό, πάνω στα κάγκελα του διαζώματος, όπου με μια λάθος κίνηση, θα έπεφτε στο ποτάμι ακριβώς από κάτω και λόγο του μεγάλου ύψους, θα τραυματιζόταν άσχημα .

Καλέσαμε άμεσα την τροχαία για να γίνει ανάσχεση των οχημάτων, για να μπορέσουμε εν συνεχεία να ενεργήσουμε με την απαραίτητη ασφάλεια και για εμάς πρώτα και εν συνεχεία για το μικρό γατάκι.

Μέσα σε λίγα λεπτά, βρισκόταν περιπολικό της τροχαίας στο Σημείο, όπου προχώρησαν σε άμεση ανάσχεση κυκλοφορίας των οχημάτων και με απόλυτα προσεκτικές κινήσεις 4 διασωστών, με απόχες, έτσι ώστε το μικρό γατάκι να μην τρομάξει και πηδήξει μέσα στο ποτάμι, καταφέραμε και το πιάσαμε και το τοποθετήσαμε μέσα σε μποξ μεταφοράς, όπου ασφαλίστηκε και παραδόθηκε στην Κυρία που μας ενημέρωσε και βρισκότανε μαζί μας στο περιστατικό.

Άλλο ένα περιστατικό, αντιμετωπίστηκε από την ομάδα μας με άκρως επαγγελματισμό , με συντονισμό κινήσεων από όλους τους Διασώστες και με την καλύτερη έκβαση κάθε φορά.

Ευχαριστούμε πολύ όσους ήτανε στο Σημείο και μας παρείχαν κάθε δυνατή βοήθεια .

Ευχαριστούμε θερμά, για άλλη μια φορά το Α’ ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ και το πλήρωμα της βάρδιας για την άμεση αντιμετώπιση του περιστατικού, καθώς και για την άψογη συνεργασία τους .

Και τέλος Ευχαριστούμε πολύ, την Κα ΜΑΙΡΗ Χ. και την Κα Κατερίνα Πιτσόλη, που ήτανε στο περιστατικό καθόλη την διάρκεια τους και παρέλαβαν και το μικρό γατάκι.

A R T – Animal Rescue Team – Ομάδα Απεγκλωβισμού Ζώων


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το