Γατάκι σε μηχανή αυτοκινήτου
Μοιραστείτε το

3/5/2020

Ενημερωθήκαμε για γατάκι σε μηχανή αυτοκινήτου στην περιοχή του Ρέντη.

Πληροφορηθήκαμε ότι είχε εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο τρείς Διασώστες της ομάδας μας και διαπιστώσαμε ότι το γατάκι είχε μετακινηθεί σε διπλανό αμάξι από όπου και το ακούγαμε να κλαίει. Έγινε προετοιμασία για διαχείριση του περιστατικού κάτω από το αμάξι με παγίδα και καλέσματα εφόσον δεν υπήρχε ιδιοκτήτης να ανοίξει το καπό του αυτοκινήτου, ώσπου ως δια μαγείας ο ιδιοκτήτης εμφανίστηκε.

Ανοίξαμε με την άδειά του το καπό με προσοχή και αντικρίσαμε το γατάκι να στέκεται επάνω στη μηχανή έτοιμο να ξαναμπεί μέσα. Με γρήγορες κινήσεις το ασφαλίσαμε στα χέρια μας και το μεταφέραμε σε γατοφόρο.

Αυτή τη στιγμή το ατίθασο μικρό βρίσκεται σε προσωρινή φιλοξενία από εθελοντή της ομάδας μας προκειμένου να ηρεμήσει, να φροντιστεί και να τραφεί καλά μέχρι να μπορέσει να επανενταχθεί.

Ευχαριστούμε πολύ όσους βρέθηκαν στο σημείο και βοήθησαν με κάθε τρόπο.

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το