Γατάκι σε υπόνομο, Ζησιμοπούλου 25/5
Μοιραστείτε το

Λάβαμε επείγουσα κλήση για εγκλωβισμένο μωρό γατάκι μέσα σε φρεάτιο υπονόμου επί της οδού Ζησιμοπούλου στο Παλαιό Φάληρο.

Διασώστης της ομάδας μας έσπευσε στο σημείο και ξεκίνησε άμεσα τ διαδικασία εντοπισμού του μωρού.

Αρχικά επιβεβαιώσαμε με καλέσματα ότι το μωρό ήταν ζωντανό και βρισκόταν στο σημείο που μας υπέδειξαν, ενώ πράγματι μετά από λίγο βγήκε μέσα από το φρεάτιο κι εμφανίστηκε κάτω από την σχάρα του υπονόμου.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ξεκινήσαμε την δύσκολη κι επίπονη διαδικασία να αφαιρέσουμε την ιδιαίτερα βαριά σχάρα ώστε να αποκτήσουμε πρόσβαση στον υπόνομο. Τότε κατεβήκαμε κάτω όπου το μωρό, εμφανώς τρομαγμένο δεν μας πλησίαζε. Ωστόσο πεινούσε πάρα πολύ το κακόμοιρο και ανταποκρινόταν σε κομματάκια δόλωμα.

Έτσι κατεβάσαμε κάτω αυτοσχέδια παγίδα με προσαρμοσμένη γατοφόρο. Ευτυχώς το γατάκι άκουσε την πείνα του χωρίς πολλά-πολλά και μπήκε μέσα στην γατοφόρο όπου την περίμενε λαχταριστός τόνος. μόλις μπήκε μέσα ασφαλίσαμε άμεσα την πόρτα του κλουβιού και το ανασύραμε πάνω.

Το μικρό αυτή τη στιγμή αποδείχτηκε ιδιαίτερα αξιολάτρευτο και χαδιάρικο! Φιλοξενείται προσωρινά και ψάχνει την παντοτινή του οικογένεια ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσει μια καλή ζωούλα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για αυτό το αξιολάτρευτο μωρό μπορεί να στείλει μήνυμα στην σελίδα μας.

Ευχαριστούμε όλους όσους ήταν στο σημείο και μας παρείχαν κάθε δυνατή βοήθεια.

A R T – Animal Rescue Team – Ομάδα Απεγκλωβισμού Ζώων


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το