Γιατί και πώς να γίνεις ανάδοχος
Μοιραστείτε το
  • Γιατί τα σκυλάκια εκεί έξω είναι πάρα πολλά και οι άνθρωποι που θέλουν να υιοθετήσουν είναι σημαντικά λιγότεροι.
  • Γιατί πολλά από αυτά δεν μπορούν να ζήσουν στο δρόμο, όμως δεν υπάρχει κι η δυνατότητα να φιλοξενούνται στο άπειρο γιατί είναι ένα κόστος σημαντικό.
  • Γιατί όσο κι αν ο καιρός περνάει και ανοίγει το μυαλό μας, εξακολουθούμε να θέλουμε ένα σκυλί μικρόσωμο, ανοιχτόχρωμο, μαλλιαρό κι απόλυτα υγιές, κι όσο κι αν κάνουμε like και βάζουμε θλιμμένες φατσούλες κάτω από ποστ για σκυλάκια ανάπηρα, τυφλά, ηλικιωμένα, καλαζαρικά, ελάχιστοι θα επιλέξουμε ένα τέτοιο σκυλί για υιοθεσία.
  • Γιατί όσο πεζό κι αν ακούγεται, αυτά τα 10€ το μήνα μπορεί να κάνουν απίστευτη διαφορά στην πιθανότητα να βρει σπίτι ή να ζήσει με αξιοπρέπεια ένα τέτοιο σκυλί.

Καθημερινά βρίσκουμε στο δρόμο μας,κουταβάκια,ενήλικα σκυλιά,γέρικα σκυλιά,που είναι σχεδόν στην πλειοψηφία τους υποσιτισμένα,κι όπως χρειάζονται όλα άμεσα μια φιλοξενία,φυσικά χρειάζονται και τροφή.

Υπάρχουν επίσης πολλά σκυλάκια που γνωρίζουμε πως η υιοθεσία τους είναι μάλλον απίθανη-λόγω ηλικίας, κάποιας αναπηρίας ή ασθένειας.

Η αναδοχή που στην ουσία έχει ως σκοπό την μηνιαία κάλυψη τροφής για ένα ή περισσότερα σκυλάκια έρχεται ως την επιλογή που έχει κάποιος που θέλει να φιλοξενήσει ή να προσφέρει αλλά δεν μπορεί,λόγω χώρου-χρόνου κτλ., έτσι αντίστοιχα αυτός που επιλέγει να φιλοξενήσει, δεν έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες σίτισης του ζώου/ων που φιλοξενεί.

Μια αλληλοβοήθεια που είναι τόσο σημαντική για όλα αυτά τα σκυλάκια που βρίσκουμε καθημερινά και χρειάζονται φροντίδα.

Και επειδή οι ανάγκες δεν σταματούν ίσα ίσα αυξάνονται, είναι ζωτικής σημασίας η εφαρμογή της.

Εθελοντές Φιλόζωοι Πτολεμαίδας

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το