Για την ανέγερση καταφυγίου αδέσποτων ζώων συναντήθηκε ο Βορίδης με το Δήμαρχο Αχαρνών
Μοιραστείτε το

Συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός.

Οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν την πόλη των Αχαρνών και κυρίως το θέμα της ανέγερσης του καταφυγίου αδέσποτων ζώων το οποίο θα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες φροντίδας για τα ζώα συντροφιάς που το έχουν ανάγκη.

Ακόμη είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για ζητήματα που αφορούν σε περιοχές όπως η Αμυγδαλέζα, οι Λεκάνες και τα Βασιλικά κτήματα.

Ο κ. Βορίδης τόνισε ότι από τη δική του πλευρά θα συμβάλει σε ότι τον αφορά και εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στην προσπάθεια που κάνει ο Δήμος Αχαρνών.

«Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε ζητήματα που άπτονται την πόλης μας. Πρόθεση μας σύντομα να υλοποιηθεί το καταφύγιο αδέσποτων ζώων που τόσο πολύ ανάγκη έχει η περιοχή μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό για το ενδιαφέρον του και ευελπιστούμε σε μία περαιτέρω συνεργασία για ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο μας» τόνισε ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός.

Πηγή : tomanifesto.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το