Γιορτή αγάπης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων
Μοιραστείτε το

Γιορτή αγάπης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων | 4/10 στις 19.00 στο Πάρκο ΟΣΕ

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, μια ημέρα υπενθύμισης της αγάπης που μας δίνουν και της αγάπης που αξίζουν να του δίνουμε πίσω.

Με αφορμή την ημέρα αυτή, ο Φιλοζωικός Όμιλος Καλαμάτας προσκαλεί όλους εμάς που αγαπάμε τα ζώα σε μία γιορτή αγάπης και ανθρωπιάς που διοργανώνει σε συνεργασία με την Κιβωτό του Κόσμου και τον Λαογραφικό Σύλλογο Κορύβαντες, οι οποίοι θα μας ταξιδέψουν με παραδοσιακή μουσική και χορό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020, ώρα 19:00, στον ανοιχτό χώρο του Πάρκου του ΟΣΕ και θα περιλαμβάνει χορό, μουσική, συζήτηση καθώς κι ένα φιλανθρωπικό μπαζάρ, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν για είδη πρώτης ανάγκης για τη φροντίδα και την υπεράσπιση των φίλων μας, των ζώων.

Όλοι όσοι λοιπόν αγαπάμε τα ζώα, ας πάρουμε τους τετράποδους φίλους μας και ας δώσουμε ένα δυνατό παρόν στον ανοιχτό χώρο του Πάρκου Σιδηροδρόμων Καλαμάτας στις 19.00 την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, για να διασκεδάσουμε γιορτάζοντας την ΑΓΑΠΗ και το ΣΕΒΑΣΜΟ με πίστη στην αξία κάθε ζωντανού πλάσματος!

Υποστήριξη: ‘Εμφασις 91.8Life fm 88EnterMessinia.grEnterMessinia TV

Πηγή : entermessinia.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το