Γνωρίζετε πόσα γατάκια μπορούν να γεννηθούν από μια αστείρωτη γάτα
Μοιραστείτε το

Το νέο spot της Animal Action για τις αδέσποτες γάτες

Εσείς γνωρίζετε πόσα γατάκια μπορούν να γεννηθούν από μια αστείρωτη γάτα και τους απογόνους της μέσα σε πέντε χρόνια;

Στο πλαίσιο ενημέρωσης του κοινού και κυρίως των παιδιών σε ό,τι αφορά στα αδέσποτα η Animal Action Hellas ξεκινά μια ακόμη καμπάνια ενημέρωσης με την προώθηση του υπέροχου animated video “Love Cats”. Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σποτ που δημιουργήθηκε από φίλους και εθελοντές της οργάνωσης με σκοπό την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα αδέσποτα ζώα, και πιο συγκεκριμένα τις γάτες, αλλά και να ενημερώσει για τα οφέλη της στείρωσης. Παράλληλα, το video καλεί το κοινό να επικοινωνεί με τους δήμους για την φροντίδα και την στείρωση των αδέσποτων ζώων που βρίσκονται εντός των ορίων τους, όπως είναι και η νόμιμη υποχρέωσή τους.

Facebook
Youtube

Πηγή : vimaonline.gr


“LOVE CATS” ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ TV

Σήμερα χαρήκαμε πολύ όταν ενημερωθήκαμε ότι το σύντομο ενημερωτικό βίντεο που δημιουργήσαμε έλαβε επίσημη έγκριση από το ΕΣΡ. Θα έχει έτσι την δυνατότητα να προβληθεί σε πολλά εθνικά τηλεοπτικά κανάλια όλο τον Αύγουστο. Αυτό σημαίνει ότι το μήνυμά μας σχετικά με τη σημασία της στείρωσης των γατών για τον έλεγχο του υπερπληθυσμού (καθώς και την δυστυχία και τη σκληρότητα που αυτός προκαλεί) θα φτάσει σε εκατομμύρια ανθρώπους αυτό το καλοκαίρι.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους Αγγελική Παναγιωτοπούλου, Frank & Fame, Imagina, Στάθης Νικολακόπουλος και το Media Lab του Δήμου Ηλιούπολης. Χρειάζονται πολλές δημιουργικές και τεχνικές δεξιότητες για να γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα!

Βοηθήστε με τις κοινοποιήσεις σας να μεταδοθεί το μήνυμα μας όσο το δυνατόν περισσότερο. Σας ευχαριστούμε για όλα όσα κάνετε.

Animal Action


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το