Γυρίζουν στην ύπαιθρο και αρπάζουν κουτάβια
Μοιραστείτε το

Η Ζωόφιλη Δράση έχει ήδη ενημερώσει τις αρχές

Σε κυνήγι … κουταβιών έχει αποδυθεί τις τελευταίες ημέρας μια ομάδα αγνώστων, οι οποίοι περιφέρονται στην περιοχή της Μεσαράς αρπάζοντας μικρά σκυλάκια από τα σπίτια τους.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση της Καλλιόπης Μαραβελάκη στον λογαριασμό της “Ζωόφιλης Δράσης” στο Facebook, το πρωί της Κυριακής οι άγνωστοι δράστες έσπασαν το λουκέτο αυλής σπιτιού στις Μοίρες και άρπαξαν πέντε κουτάβια, ράτσας Γκριφόν.

Το ευτύχημα ήταν ότι έγιναν γρήγορα αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια των σκυλιών η οποία κατάφερε να τα πάρει πίσω.

Σύμφωνα, πάντα, με την ίδια ανάρτηση, τα ίδια άτομα κατάφεραν να αρπάξουν άλλα τρία μικρά σκυλιά και ίσως να έχουν προχωρήσει και στο παρελθόν σε ανάλογες πράξεις που δεν έχουν καταγγελθεί.

Για την κλοπή των τριών κουταβιών και την απόπειρα αρπαγής των άλλων πέντε στις Μοίρες έχει ήδη ενημερωθεί το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ η “Ζωόφιλη Δράση”‘ εφιστά την προσοχή όλων των φιλόζωων της ευρύτερης περιοχής.

Πηγή : cretalive.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το