Δήμος Καβάλας στα ... χειρότερα του
Μοιραστείτε το

Οι “βαφτίσεις”επιθετικών ζώων της υπηρεσίας συνεχίζονται…
Αυτές τις μέρες μας ήρθαν μηνύματα από φιλοζωους της πόλης μας για παράνομες περισυλλογες.

Η μία για ένα γνωστό αδεσποτάκι της πόλης μας που δεν έχουμε ακούσει ούτε την φωνή του. Ένα ζώο που ποτέ δεν έχει ενοχλήσει κανέναν και στην περιοχή που είναι όλοι το αγαπάνε, το ταϊζουν, του έχουν νεράκι και κουβέρτες για τον χειμώνα!

Αυτό το ζώο λοιπόν πήγε να μαζέψει ο μπογιας λέγοντας ότι είναι επιθετικό! Από την γειτονιά φυσικά δεν τον άφησαν και τον έδιωξαν! Εννοείτε πως και αυτό το “βάφτισαν” και δεν είχαν κανένα χαρτί στα χέρια τους!

Το δεύτερο μήνυμα είναι από την περιοχή περιγιάλι!

Πριν λίγες μέρες μια κυρία χτύπησε ένα αδέσποτο της περιοχής με το αμάξι και φυσικά το παράτησε!

Όταν της είπαν από την γειτονιά ότι πρέπει να το βοηθήσει είπε “αποκλείεται να μην έμπαινε μπροστά μου”!!!!

Μετά από αυτό κάτοικος της περιοχής κάλεσε τον δήμο για να το πάρει για εξετάσεις!

Περίεργο φάνηκε και σε εμάς τους ίδιους που πήγε η υπηρεσία αλλά τελικά καταλάβαμε το γιατί.

Τελικά ο λόγος που πήγε τόσο γρήγορα η υπηρεσία ήταν για να μαζέψει αυτό και το αδελφακι του γιατί και αυτά τα βάφτισαν επιθετικά!!!

Όπως είπαν λοιπόν έγιναν καταγγελίες και γι’ αυτά!!! Μάλλον εννοούν τα τηλέφωνα, συνήθως αυτό εννοεί καταγγελία η υπηρεσία του δήμου μας! Από την γειτονιά τα ζητάνε πίσω καθώς είναι ζώα που φροντίζουν οι ίδιοι καθημερινά!

Δευτέρα θα καλέσουμε και εμείς τον δήμο όπως και οι κάτοικοι της περιοχής για να μάθουμε τι ακριβώς γίνεται και για πιο λόγο μαζεύουν αυτά τα σκυλιά!

Αν μας το σηκώσουν φυσικά, γιατί συνήθως οι αρμόδιοι λείπουν η καλύτερα για να λέμε τα πράγματα όπως είναι, κρύβονται!

Παρακαλούμε πολύ όποιος βλέπει την υπηρεσία να μαζεύει σκυλιά δήθεν γιατί είναι επιθετικά να μας στέλνει μήνυμα, να τους ζητάει τα απαραίτητα χαρτιά και να τους ρωτάει αν έχει γίνει πενταμελή γι’αυτό!

Για κάποιο λόγο ο δήμος προσπαθεί να μαζέψει αδεσποτάκια της πόλης μας “βαφτίζοντας” τα επιθετικά!

Όπως έγινε για τον Μικέλ θα γίνει και για τα υπόλοιπα ,στην κάθε παρανομία σας οι φιλόζωοι της Καβάλας θα είμαστε απέναντι σάς!!

Δυστυχώς έχουμε φωτογραφία μόνο για το ένα που πήγαν να μαζέψουν και η γειτονιά δεν τους άφησε!Αυτό είναι λοιπόν το αιμοβόρο ,επιθετικό κτήνος που δεν αντιστέκεται στην ανθρώπινη σάρκα!!!

“Αίσωπος” Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το