Δήμος Πειραιά: Καλάθια σκουπιδιών οι ταΐστρες για τα αδέσποτα!
Μοιραστείτε το

Σε καλάθια σκουπιδιών φαίνεται πως έχουν μετατραπεί οι ταϊστρες για τα αδέσποτα στο Δήμο Πειραιά… λόγω αδιαφορίας της Δημοτικής Αρχής και ασυνείδητων πολιτών.

Οι ταΐστρες για τα αδέσποτα τοποθετήθηκαν πριν λίγους μήνες σε διάφορα κεντρικά σημεία της πόλης. Μάλιστα η κίνηση αυτή διαφημίστηκε από τη Δημοτική Αρχή Πειραιά ως δείγμα πολιτισμού αλλά και ευαισθησίας για τα αδέσποτα γατάκια και σκυλάκια.

Ωστόσο δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγοι μήνες και οι ταϊστρες μετατράπηκαν σε καλάθια σκουπιδιών, όπως για παράδειγμα στο Σταυρό της Πειραϊκής.

Αιτία, οι ασυνείδητοι πολίτες θα μπορούσε να πει κανείς εάν ήθελε να πετάξει το μπαλάκι των ευθυνών για την έλλειψη φροντίδας από το Δήμο Πειραιά, που δεν μεριμνά, ως όφειλε, για την τακτική επίβλεψη των ταϊστρών, καθώς και για το γέμισμα με νερό και ξηρά τροφή ”.

Ντροπή!!!

Πηγή : reportaznet.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το