Δεκάδες αδέσποτα εκκενώθηκαν από τη Λουιζιάνα
Μοιραστείτε το

Δεκάδες αδέσποτα εκκενώθηκαν από τη Λουιζιάνα εν αναμονή του τυφώνα Δέλτα και αναζητούν σπίτι

Δεκάδες αδέσποτα μεταφέρθηκαν από τη Λουιζιάνα στο Σαν Ντιέγκο εν όψει του τυφώνα Δέλτα, σε μία πρωτοβουλία συνεργασίας φιλοζωικών οργανώσεων για να βοηθήσουν τα ζώα που επηρεάζονται από τις φυσικές καταστροφές. Τα σκυλάκια θα φιλοξενηθούν μέχρι να βρεθούν μόνιμα σπίτια για αυτά.

Περίπου 100 σκυλιά εκκενώθηκαν από πέντε διαφορετικά καταφύγια αδέσποτων και κέντρα διάσωσης πριν το πέρασμα του τυφώνα Δέλτα από τη Λουιζιάνα και έφθασαν στο Σαν Ντιέγκο.

Η οργάνωση προστασίας ζώων San Diego Humane Society σε συνεργασία με τις Rancho Coastal Humane Society, τη μονάδα προστασίας ζώων της Τσούλα Βίστα, το τμήμα Υπηρεσιών Ζώων και το Labradors and Friends θα φιλοξενήσουν τα μικρά αξιαγάπητα τετράποδα μέχρι να βρεθούν μόνιμα σπίτια για αυτά και δοθούν για υιοθεσία, μετά την αξιολόγηση και τον έλεγχο της υγείας τους.

Πρόκειται για μία συλλογική προσπάθεια βοήθειας προς τα ζώα που επηρεάζονται από τις φυσικές καταστροφές.

Η μεταφορά αυτών των αδέσποτων, βοηθά τα καταφύγια ζώων να διαθέσουν χώρο για ζώα από οικογένειες που θα επηρεαστούν από τον τυφώνα Δέλτα στις επόμενες ημέρες.

Ο τυφώνας Δέλτα πλήττει τις νότιες ακτές των ΗΠΑ, όπου 410 000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στη Λουιζιάνα και το Τέξας.

Με ανέμους ταχύτητας 155 χιλιομέτρων την ώρα και σφοδρές βροχοπτώσεις ο τυφώνας Δέλτα κατηγορίας 2 πλήττει τις ακτές της Λουιζιάνα.

Αναμένεται να εξασθενίσει αφού φθάσει στα παράλια και όταν θα βρίσκεται πάνω από το έδαφος.

Η πολιτεία αυτή δεν έχει ακόμη συνέλθει από τις ζημιές που προκάλεσε ο κυκλώνας Λάουρα, ένας από τους σφοδρότερους που την έχουν πλήξει ποτέ, στα τέλη Αυγούστου, όταν υπέστη εκτεταμένες καταστροφές.

Είναι ο 10ος τυφώνας που κάνει την εμφάνισή του στις ΗΠΑ φέτος, καταρρίπτοντας ένα ρεκόρ που διατηρείται από το 1916.

Πηγή : sputniknews.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το