Δελφίνια στον Θερμαϊκό με την καραντίνα
Μοιραστείτε το

Θεσσαλονικείς κατέγραψαν εικόνες που μάλλον θυμίζουν εκείνες σε πόλεις του εξωτερικού, όπου άγρια ζώα «κατέβηκαν» στις έρημες πόλεις

Η νέα πραγματικότητα υπό τις συνθήκες καραντίνας λόγω κορονοϊού, με τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας σε πλήρη ισχύ, έφερε πρωτόγνωρες εικόνες σε χώρες του εξωτερικού (όπως η Βρετανία, η Ιταλία, οι ΗΠΑ και η Χιλή).

Καθώς οι πολύβουες πόλεις σίγησαν λόγω των μέτρων, άγρια ζώα έκαναν την εμφάνισή τους εντός του αστικού ιστού, προκαλώντας την έκπληξη των κατοίκων που παρέμεναν εν τω μεταξύ σε κατ’ οίκον περιορισμό (δείτε κάτω σχετικά βίντεο).

Αν και άγνωστο κατά πόσο υπάγονται στις παραπάνω περιπτώσεις, ανάλογες εικόνες υπήρξαν και στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη, με την εμφάνιση δελφινιών στον Θερμαϊκό, μία «ανάσα» από την παλιά Παραλία.

Πολύ κοντά στο σημείο όπου βρίσκεται το άγαλμα του Nαυάρχου Βότση, περαστικοί είδαν τα δελφίνια στα νερά του Θερμαϊκού και μάλιστα κάποιοι πρόλαβαν να απαθανατίσουν το πρωτόγνωρο θέαμα.

Facebook

Facebook

Facebook

Πηγή : protagon.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το