Δημοπρασία για την αγορά ακινήτου από τον δήμο Καλυμνίων για την κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων Δημοπρασία για την αγορά ακινήτου από τον δήμο Καλυμνίων για την κατασκευή καταφυγίου αδέσποτων ζώων
Μοιραστείτε το

Ο Δήμος Καλυμνίων προκήρυξε δημοπρασία μειοδοτική, φανερή και προφορική για την αγορά ακινήτου από το Δήμο, για την Κατασκευή Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς και καλεί τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε προθεσμία είκοσι (20) ημερών από τη δημοσίευση της διακήρυξης.

Στις προσφορές ενδιαφέροντος θα αναγράφονται επακριβώς τα στοιχεία του ακινήτου χωρίς την αξία του.

Περιγραφή του ακινήτου

Ο Δήμος Καλυμνίων προτίθεται να κατασκευάσει καταφύγιο αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Το οικόπεδο που θα αγοραστεί θα πρέπει να είναι εμβαδού τουλάχιστον 4.000 τ.μ., να ευρίσκεται εκτός σχεδίου και να είναι άρτιο και οικοδομήσιμο.

Το οικόπεδο πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις του άρθρου 3 του ΠΔ 463/78 και να ευρίσκεται σε απόσταση 100 τουλάχιστον μέτρων από την πλησιέστερη κατοικία, παιδικούς σταθμούς, σχολεία, παιδικές χαρές, γήπεδα, κήπους, εκκλησίες, νοσοκομεία, κλινικές, χώρους κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων και ομαδικών εν γένει συγκεντρώσεων.

Το οικόπεδο πρέπει να έχει κατάλληλες διαστάσεις ώστε να μπορούν να ανεγερθούν οι εγκαταστάσεις που απαιτούνται σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του ΠΔ 463/1978 και της Υ.Α. 280262/2003 Το οικόπεδο θα πρέπει να μπορεί να υδροδοτηθεί και ηλεκτροδοτηθεί.

Πληροφόρηση ενδιαφερομένων Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από το Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας 22433-60132 και 22433-60133, Κουνενάκης Νικόλαος. Αντίγραφο της διακήρυξης χορηγείται ή αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους ύστερα από αίτηση που υποβάλλεται στη γραμματεία του Δήμου. Τηλέφωνα Γραμματείας 22433-60121 και 22433-60122.

Πηγή : rodiaki.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το