Διάσωση από χώρο γνωστής συλλέκτριας στον Σταυρό Θεσσαλονίκης
Μοιραστείτε το

SOS!!!

20 καινούρια ζώα, 16 σκυλιά και 4 γάτες, εγκλωβισμένα όλα τους σε άθλιες συνθήκες εντοπίσαμε χθες στο χώρο της γνωστής πλέον συλλέκτριας του Σταυρού Θεσσαλονίκης Ταμίλα Α., έπειτα από καταγγελία του κατοίκου της περιοχής Ε.Ζ.!

Δυστυχώς η ατιμωρησία, απόρροια της αδιαφορίας και αναποτελεσματικότητας της αστυνομικής αρχής Ασπροβάλτας χτύπησε κόκκινο και οδήγησε στην ταλαιπωρία και το βασανιστικό θάνατο ποιός ξέρει πόσων ακόμα αθώων πλασμάτων από το Νοέμβριο του 2019 – που αδειάσαμε όλο το χώρο αφαιρώντας 21 εξαθλιωμένα ζώα απο την ίδια συλλέκτρια καταγγέλοντας το γεγονός στο ΑΤ Ασπροβάλτας – μέχρι και σήμερα!

Δυστυχώς όμως για τα άμοιρα τα ζώα, η συλλέκτρια συνέχισε ανενόχλητη από τη τσιμπίδα της δικαιοσύνης, τη γνωστή τακτική του αλυσοδέματος και του εγκλεισμού κυρίως κουταβιών και νεαρών ζώων τα οποία καταδίκαζε σε ένα αργό θάνατο από ασιτία και παντελή έλλειψη κτηνιατρικής φροντίδας!

Το τι είδαν πάλι τα τα μάτια μας και το τι έζησε η ψυχή μας δεν περιγράφεται ούτε και ο φακός μπορεί να αποθανατίσει αυτές τις στιγμές μέσα από τη δική μας απόγνωση και την αμηχανία να διαχειριστούμε και πάλι όλα αυτά τα ζώα που χρειάζονται άμεσα βοήθεια γιατί πεθαίνουν.

Έτσι απλά γιατί κάποιος ψυχασθενής τα παγίδευσε και τα καταδίκασε στην αρρώστια, την πείνα και τη δυστυχία!

Παρακαλούμε βοηθήστε τα, ο Δήμος προς το παρόν ανύπαρκτος λόγω αργίας, χρειαζόμαστε φιλοξενίες μέχρι να τα διαχειριστούμε και να τους βρούμε σπίτια και οικογένειες!

Τα ζώα χρειάζονται χάπια αποπαρασίτωσης γιατί όλα είναι άρρωστα από τα σκουλίκια, αμπούλες για τα εξωπαράσιτα και θεραπεία για τις δερματοπάθειες!

Ήδη χάσαμε το ένα από αυτά τα ζώα που το εγκατέλειψαν πια οι δυνάμεις του λίγες ώρες μετά που το βρήκαμε δεμένο χωρίς φαγητό και νερό.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε, πρέπει να τα βοηθήσουμε!

Λογαριασμός: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Όνομα: Φιλοζωϊκός όμιλος Σερρών
Ο αριθμός τραπέζης είναι 766/203957-56
ΙΒΑΝ GR0201107660000076620395756
SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA
Paypal: gr.filozoikosserron@gmail.com.

Ο σύνδεσμος της προηγούμενης διάσωσης 34 συνολικά ζώων.

Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών – ΦΟΣ


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το