Διακοπές στην Αίγινα
Μοιραστείτε το

Οι διακοπές μου στην Αίγινα έγιναν αφορμή να ανακαλύψω πόσο ταλαιπωρούνται και βασανίζονται απίστευτα, από συγκεκριμένο άνθρωπο, τα άλογα που χρησιμοποιεί αυτός, για βιοποριστικούς λόγους, στα αμαξάκια, στην χώρα της Αίγινας στο λιμάνι.

Όταν είδα το σκελετωμένο άλογο, με σκυφτό το κεφάλι, να περιμένει τον πελάτη, μέσα στο λιοπύρι, χωρίς νερό, πήγα και τον ρώτησα, που είναι το νερό και το φαγητό του ζώου και εκείνος, αδιάφορα, ξαπλωμένος στη σκιά, μου είπε : “εκεί πέρα το έχω”, και μου έδειξε κάπου αόριστα.

Όσο μου μιλούσε, το κράταγε βίαια και το τραβούσε από το χαλινάρι, σα να προσπαθούσε να το αποτρέψει να μου ομολογήσει το δύστυχο το μαρτύριο του.

Μετά από αυτό τον παρακολούθησα και είδα ότι έχει το ίδιο άλογο 24 ώρες και αυτός κοιμάται μέσα στην άμαξα και μετά από 24 ώρες το αντικαθιστά με ένα παρόμοιο σκελετωμένο.

Αυτός ο τύπος, του οποίου έμαθα το όνομα έχει 20 δυστυχισμένα άλογα, μέσα στο λιοπύρι, χωρίς φαΐ και νερό, να περιμένουν τη μοίρα τους, σε μια αλάνα, πίσω από του Δρίτσα, τα οποία φωτογράφησα.

Σαν μέλος του Φιλοζωϊκού Σωματείου του Πειραιά, θα κάνω ότι ενέργειες μου επιτρέπει ο νόμος και ζητώ να πάρει θέση το Φιλοζωϊκό Σωματείο της Αίγινας και το Σωματείο προστασίας των αλόγων, για να σταματήσει το μαρτύριο των δυστυχισμένων. ζώων.

Εγώ θα προβώ στις νόμιμες ενέργειες και θα απευθυνθώ στην εισαγγελία για όλα τα περαιτέρω.

Ειρήνη Χαλικίά


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το