Διαχείριση επιθέσεων αρκούδων στον άνθρωπο και άλλα ...
Μοιραστείτε το

Διαχείριση επιθέσεων αρκούδων στον άνθρωπο,τα οικόσιτα ζώα και τα οπωροφόρα στο αστικό περιβάλλον, τα θέματα που αναλύθηκαν σε σύσκεψη που συγκάλεσε ο Βουλευτής Καστοριάς της Ν.Δ Ζήσης Τζηκαλάγιας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η σύσκεψη που συγκάλεσε ο Βουλευτής Καστοριάς της Ν.Δ Ζήσης Τζηκαλάγιας. Καλείστε να δείτε και να ακούσετε τις θέσεις που πήραν όλοι για το πρόβλημα. Τα συμπεράσματα είναι ξεκάθαρα.

Υπεράνω όλων είναι η αξία της ανθρώπινης ζωής και της σωματικής ακεραιότητας. Η πολιτεία έχει την ευθύνη και με το προσωπικό και τα διατιθέμενα μέσα ΜΠΟΡΟΥΝ να προστατευτούν τα ανωτέρω υψηλά αγαθά. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία η συντονιστική επιτροπή και οι ομάδες άμεσης επέμβασης πρέπει να έχουν έτοιμο σχέδιο δράσης για να αντιμετωπίζουν κάθε περιστατικό που προκύπτει όλο το 24ωρο.

Σε περίπτωση τυχόν απώλειας ζωής η τραυματισμού από επίθεση αρκούδων δεν θα υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ δικαιολογία ολιγωρίας. ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ από τον κ.Εισαγγελέα ευθύνες για βαριά αμέλεια και παράβαση καθήκοντος στην πρόκληση θανάτου η βαριάς σωματικής βλάβης στους κατά νόμο υπεύθυνους που έχουν ονοματεπώνυμο.

Πηγή : kozan.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το