Διεθνής εκπροσώπηση στο ελληνικό «Κόμμα για τα Ζώα»
Μοιραστείτε το

Το νέο ελληνικό «Κόμμα για τα Ζώα» ανακοινώθηκε ότι θα εκπροσωπείται στο Animal Politics Foundation, το διεθνές ίδρυμα των είκοσι φιλοζωικών κομμάτων του Πλανήτη, που εδρεύει στην Ολλανδία.

Την Τρίτη 25/8/2019, ο διεθνής οργανισμός ανακοίνωσε πως στις τάξεις του συμπεριλαμβάνεται πλέον και το ελληνικό «Κόμμα για τα Ζώα», μαζί με άλλα δώδεκα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις ευρωεκλογές του 2019, τα κόμματα της πολιτικής φιλοζωίας εξέλεξαν τρεις ευρωβουλευτές. Κατέχουν επίσης βουλευτικές έδρες και πολλούς αιρετούς στην τοπική αυτοδιοίκηση, σε χώρες όπως η Ολλανδία, η Πορτογαλία, η Αυστραλία, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ισπανία κ.λπ.

Σε ανακοίνωσή του, το ελληνικό «Κόμμα για τα Ζώα» ευχαριστεί «όλα τα αδελφικά κόμματα για την εμπιστοσύνη τους» και υπόσχεται πως «οι Έλληνες που αγωνιζόμαστε για απελευθέρωση των ζώων, για φυτοφαγική μετάβαση και για οικολογικό μετασχηματισμό θα εκπροσωπούμε στην Ελλάδα το διεθνές μας κίνημα με έναν φορέα σοβαρό, αποτελεσματικό, ενωτικό, δυνατό και δημοκρατικό, που θα μας κάνει όλους περήφανους».

Πηγή : Συντακτική ομάδα του eklogika.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το