Διευρύνεται το πρόγραμμα σίτισης αδέσποτων ζώων του δήμου Ωραιοκάστρου
Μοιραστείτε το

Διευρύνεται το πρόγραμμα σίτισης αδέσποτων ζώων το οποίο έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ο δήμος Ωραιοκάστρου, με σκοπό τη φροντίδα των τετράποδων, που υφίστανται κι αυτά τις συνέπειες της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και των έκτακτων μέτρων που έχουν τεθεί σε ισχύ για τον περιορισμό της εξάπλωσής της.

Το πρόγραμμα του δήμου Ωραιοκάστρου, όπως επισημαίνει η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ευαγγελία Δρόσου, έχει συγκεντρώσει την υποστήριξη ενός μεγάλου δικτύου εθελοντών, φορέων και επιχειρήσεων, που συνδράμουν ενεργά τις προσπάθειες του δήμου.

Πέρα από τις ενέργειες στις οποίες προχωρά για την προμήθεια τροφών και φαρμάκων για τα αδέσποτα ζώα από δημοτικούς πόρους και από κονδύλια που του διατίθενται για αυτόν τον σκοπό από το υπουργείο Εσωτερικών, ο δήμος Ωραιοκάστρου έχει συγκεντρώσει και εταιρικές χορηγίες για την υποστήριξη του προγράμματός του.

Ειδικότερα, στο ανοιχτό κάλεσμα του δήμου για την προσφορά τροφών που διατίθενται τόσο στη φιλοζωική όσο και σε μεμονωμένους εθελοντές που έχουν αιτηθεί της ειδικής βεβαίωσης, για να προχωρούν στη σίτιση αδεσπότων, ανταποκρίθηκαν μέχρι στιγμής οι εταιρείες «Josera-Βιοζωκάτ», «Quiko Mega Pet», «Petshop 88», «Σκλαβενίτης», «Αφοί Μπούτου Ο.Ε» και “Petvision – Τεληωρίδης Ι. – Παπαδόπουλος Α. Ο.Ε.”

Πηγή : thestival.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το