Δολοφόνος ζώων καυχιέται ότι χτυήπησε θανάσιμα μικρόσωμο σκύλι μέχρι που τα μάτια του μάτωσαν
Μοιραστείτε το

Κάλεσε τη φίλη του να της πει ότι θα χτυπήσει το σκύλο της – στη συνέχεια χτύπησε θανάσιμα το ζώο μέχρι να ματωσούν τα μάτια του, σύμφωνα με την αστυνομία. Ο Μάθιου Μάσερ, 23 ετών, φέρεται ότι έχει κλωτσήσει τον μικροσκοπικό Αυστραλιανό ποιμενικό, που ονομάζεται Gracie, μέχρι θανάτου, στο σπίτι του στο Iowa Park του Τέξας, στις 5 Ιουνίου.

Ο Miser, ο οποίος κατηγορήθηκε για κακοποίηση ζώου στις 22 Ιουνίου, λέγεται ότι κάλεσε τη φίλη του στις 5 Ιουνίου για να της πει ότι επρόκειτο να «κτυπήσει το από αυτό το σκυλί» και ότι είχε ήδη «κλωτσήσει το σκυλί. ”

Η φίλη του Miser, η οποία ήταν σε δουλειά όταν τηλεφώνησε, κάλεσε τους υπεύθυνους ελέγχου των ζώων αμέσως μετά την κλήση.

Φτάνοντας στο σπίτι, βρήκαν την Gracie σε κώμα, γεμάτη με μώλωπες και πρησμένη κοιλιά. Η Gracie μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο, όπου βρέθηκε επίσης ότι υπέστη εσωτερική αιμορραγία καθώς είχε και τραυματισμούς στη σπλήνα, τα έντερα και το ήπαρ της.

Οι προσπάθειες σωτηρίας της Gracie αποδείχθηκαν ανεπιτυχείς, οι τραυματισμοί στο συκώτι της αποδείχτηκαν μοιραίοι. Όταν ρωτήθηκε, ο Miser ισχυρίστηκε ότι το κατοικίδιο της φίλης του τον είχε δαγκώσει ενώ έπαιζε με άλλο σκυλί και έδειξε στους ερευνητές δύο μικρά σημάδια δαγκώματος στο χέρι του.

Ο Miser έχει ένα μακρύ ποινικό μητρώο που περιλαμβάνει διάρρηξη, κλοπή και επίθεση. Η δολοφονία της Gracie τον καθιστά κατηγορούμενο τωρα , για κακοποίηση ζώου. Και του έχει επιβληθεί εγγύηση $ 25.000 μέχρι την επόμενη εμφάνισή του στο δικαστήριο.

Μετάφραση : Περικλής Τσιούτσιος
Πηγή: metro.co.uk


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το