Δράση του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγάλεω "Οι Άγγελοι των δρόμων"
Μοιραστείτε το

Σε μια όμορφη δράση, που έγινε σήμερα στο άλσος του Μπαρουτάδικου, στο Αιγάλεω, τα 7 πανέμορφα ημίαιμα γκριφονακια, που βρέθηκαν πεταμένα προ 3 ημερών, βρήκαν τις οικογένειες τους.

Το Φιλοζωικό Σωματείο “Οι άγγελοι των δρόμων”, σε αγαστή συνεργασία με τον δήμο του Αιγάλεω, ανέλαβε να βρει τους ανθρώπους που θα τα αγκαλιάσουν και θα τα κρατήσουν κοντά τους για πάντα.

Μια δράση που ξεκίνησε με αφορμή την εύρεση των μωρών και θέλουμε να γίνει θεσμός, για να προωθούνται σε τακτά διαστήματα, στο υπέροχο πάρκο μας, τα αδεσποτακια του Αιγάλεω.

Σήμερα είχαμε την ευκαιρία, να έρθουμε σε επαφή με πολλούς δημότες, οι οποίοι με χαρά ενημερώθηκαν για την δημιουργία του σωματείου μας και την προσπάθεια από κοινού με την νέα δημοτική αρχή για την επίλυση χρόνιων θεμάτων.

Το σωματείο μας, θα ήθελε να ευχαριστήσει, τον δήμαρχο Γιάννη Γκίκα, για την στήριξη του, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Παναγιώτη Μανδραφλή, που είναι δίπλα μας πάντα, τον αρμόδιο υπάλληλο για τα αδέσποτα Νίκο Τζανή, τον εκπαιδευτή και ιδιοκτήτη των pet boom κο Κατσικιώτη Γεώργιο, για τα δώρα που προσέφερε στα κουταβάκια μας και όλους εσάς που ήρθατε σήμερα για να στηρίξετε την δράση αυτή, καθώς και τις οικογένειές που ανέλαβαν τα μωρά μας.

Καλή ζωή στα μωρά μας και καλή δύναμη στο έργο όλων μας.

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το