Δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων στην Καβάλα: Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου
Μοιραστείτε το

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από τη Φιλοζωική Οργάνωση Vets in Action, με τη στήριξη του Δήμου Καβάλας και τη συνεργασία του Φιλοζωικού Συλλόγου «Αίσωπος», αλλά και την αμέριστη στήριξη του ιατρείου Μικρών Ζώων της Ελισάβετ Χριστόφορου

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση στο πρόγραμμα δωρεάν στειρώσεων σε σκύλους και γάτες τις οποίες πραγματοποιεί η Φιλοζωική Οργάνωση Vets in Action, με τη στήριξη του Δήμου Καβάλας και τη συνεργασία του Φιλοζωικού Συλλόγου «Αίσωπος».

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Καβάλας, Απόστολος Μουμτσάκης, επισκέφθηκε το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 το ιατρείο Μικρών Ζώων της Ελισάβετ Χριστόφορου, (β’ πάροδος Χρυσοστόμου Σμύρνης 5) η οποία πραγματοποιεί εθελοντικά τις στειρώσεις, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη του προγράμματος.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος της Vets in Action στην Ελλάδα, Ζωή Κοντού, το ενδιαφέρον των Καβαλιωτών για τη συγκεκριμένη δράση είναι ιδιαιτέρως έντονο, καθώς στο πρόγραμμα στειρώσεων έχουν ενταχθεί περισσότερα από 250 αδέσποτα ζώα της περιοχής μας.

Ο κ. Μουμτσάκης επισήμανε ότι ο Δήμος Καβάλας θα συνεχίσει να ενισχύει με όλες του τις δυνάμεις τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και ευχαρίστησε τόσο τους εκπροσώπους της Vets in Action, όσο και την πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου «Αίσωπος», Δέσποινα Αβραμίδου για την ορθολογική διαχείριση του ζητήματος των αδέσποτων ζώων στην Καβάλα.

Το πρόγραμμα στειρώσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου.

Πηγή : kavalapost.gr


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το