Εγκαταλειμμένα κουτάβια αυτή τη στιγμή στην Αίγινα
Μοιραστείτε το

Μαθαίνουμε από ντόπιους ότι υπάρχουν πολλά εγκαταλειμμένα κουτάβια αυτή τη στιγμή στην Αίγινα.

Αυτό δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμβαίνει, ειδικά καθώς ο δήμος Αίγινας και το Zero Stray Pawject προσφέρουν σχεδόν δωρεάν στειρώσεις για δεσποζόμενους σκύλους με 15 ευρώ/αρσενικό και 20 ευρώ/θηλυκό σε συνεργασία με τρεις τοπικούς κτηνιάτρους.

Η εγκατάλειψη των κουταβιών είναι έγκλημα και οι ιδιοκτήτες μπορεί να καταδικαστούν με φυλάκιση έως 1 έτος και πρόστιμο έως 30000 ευρώ για κάθε κουτάβι.

Θα βεβαιωθούμε ότι αυτά τα πρόστιμα θα επιβληθούν σε εκείνους τους ιδιοκτήτες που εγκαταλείπουν τα ανεπιθύμητα κουτάβια και τους σκύλους τους.

Οπότε καλύτερα να επωφεληθείτε από την προσφορά των σχεδόν δωρεάν στειρώσεων και να δηλώσετε συμμετοχή στην κυρία Χατζίνα, διευθύντρια δημόσιας υγείας στον δήμο Αίγινας.

Προς αυτούς τους ανεύθυνους ιδιοκτήτες, οι πράξεις σας είναι επιβλαβείς για την κοινωνία και τον τουρισμό, οπότε στειρώστε τον σκύλο σας!

Zero Stray Pawject


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το