Εγκλωβισμένη γατούλα σε κεραμοσκεπή
Μοιραστείτε το

16/05/2020-17/05/2020

Λάβαμε αρκετά μηνύματα στην σελίδα της ομάδας μας για εγκλωβισμένη γατούλα σε κεραμοσκεπή στο κέντρο της Αθήνας. Παράλληλα η Αστική Πανίδα Δήμου Αθηναίων και η κα. Serafina Avramidou είχαν επίσης ενημερωθεί για το περιστατικό.

Κατόπιν συνεννόησης της κυρίας Αβραμίδου με τις υπηρεσίες του δήμου και με την ομάδα μας,
Σάββατο απόγευμα δύο Διασώστες μας έσπευσαν στο σημείο παρουσία της κυρίας Serafina Avramidou και καλαθοφόρου οχήματος του δήμου.

Ανεβήκαμε στο καλαθοφόρο με προσοχή και τοποθετήθηκε γατοπαγίδα σε ασφαλές σημείο της κεραμοσκεπής. Η γατούλα όμως, όντας πολύ δύσπιστη και τρομαγμένη, δεν έμπαινε στην παγίδα. Αφήσαμε λοιπόν την παγίδα οπλισμένη και επανήλθαμε την επόμενη ημέρα το πρωί, όπου και διαπιστώσαμε ότι η γατούλα είχε αισίως πιαστεί στην παγίδα και την κατεβάσαμε με ασφάλεια με τη συνδρομή του καλαθοφόρου που είχε και πάλι καταφτάσει στο σημείο.

Η γατούλα, στειρωμένη ενος έτους, επανεντάχτηκε σε κοντινή γατοαποικία από την οποία είχε φύγει.

Ευχαριστούμε πολύ την Αστική Πανίδα Δήμου Αθηναίων, την κα. Σεραφίνα Αβραμίδου, τον αντιδήμαρχο Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού @sakiskollatos, ο οποίος φρόντισε να έρθει το καλαθοφόρο δυο φορές, καθώς επίσης και τους χειριστές του καλαθοφόρου Στέλιο και Δημήτρη.

A R T – Animal Rescue Team – Ομάδα Απεγκλωβισμού Ζώων

Facebook


Η ομάδα του Eco-Pet News ψάχνει και αναδημοσιεύει ειδήσεις και άρθρα, με κύριο ενδιαφέρον στην Οικολογία, Περιβάλλον και Φιλοζωΐα. Επίσης κάνει μεταφράσεις από ξένες ιστοσελίδες. Κάνει παρουσιάσεις ομάδων, ατόμων ή τόπων που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στις αναδημοσιεύσεις μας αναζητούμε πάντα την πρώτη πηγή, που πάντα εμφανίζετε στο τέλος του κειμένου.

Ελπίζοντας σε καλύτερους Ανθρώπους, και καλύτερο κόσμο!!!

Μοιραστείτε το